Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Саопштења Фудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

Због писања појединих медија, ФК Црвена звезда осећа потребу да се огласи.

С обзиром на то да су поједини медији на непримерен начин поменули и ФК Црвена звезда и нашег некадашњег играча, покојног Горана Гогића, желимо да информишемо јавност и пружимо истину.

ФК Црвена звезда је са играчем, покојним Гораном Гогићем, споразумно раскинуо уговор на његов захтев, у јануару ове године. Тада је потписан и споразум о динамици исплате преосталих обавеза нашег клуба према Горану Гогићу. На жалост, Горан Гогић је овог лета трагично преминуо, његови рачуни у банкама су због тога блокирани, и ФК Црвена звезда није у законској могућности да исплати доспеле обавезе све док се на суду не оконча оставинска расправа.

Овим путем желимо да се извинимо породици Горана Гогића уколико их је на било који начин узнемирило помињање Горана. Надамо се да ће представници медија у будућности бити обазривији када су овакве ствари у питању.

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о