Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Убедљив пораз ватерполиста од Приморја

Ватерполисти Црвене звезде доживели су први пораз у Регионалној лиги од Приморја, у Ријеци, 16:3 (4:1, 2:2, 7:0, 3:0). Стрелци су били Андрејевић, Ешкерт и Бакић.

Приморје је оправдало улогу апсолутног фаворита. Црвено-бели су се одлично држали до поувремена, када је квалитет домаћина испливао. Приморје је повело са 3:0, да би Андрејевић смањио на 3:1,  аРаду поставио коначних 4:1 у првој четвртини. У другој деоници, Звезда је остала у игри головима Ешкерта и Бакића.

Ипак, Приморје је решило меч у своју корист у трећој четвртини. За четири и по минута постигли су пет голова и било је јасно питање победника. На крају је само било питање разлике којом ће славити домаћини.

Голове за Црвену звезду су постигли Андрејевић, Ешкерт и Бакић. Александро Краљ је забележио 7 одбрана. За Црвену звезду је много битнији меч против Младости, у недељу.

Приморје – Црвена звезда 16:3 (4:1, 2:2, 7:0, 3:0)

Базен Кантрида. Гледалаца: 400. Судије: Томић и Гавриловић (обојица Хрватска). Играч више: Приморје 7 (3), Црвена звезда 4 (0). Петерци: Приморје 1 (1).

ПРИМОРЈЕ ЕБ: Јеловина, Бурић 2, Раду 1, Крапић 2, Врлић, Вукичевић 2, Муслим 2, Петровић, Дедовић 1, Еченике 3, Шетка 1, Бошковић 1, Чубранић, Буљубашић 1. Тренер: Иван Асић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Јовић, Јанковић, Репановић, Бакић 1, Радуловић, Јовановић, Андрејевић 1, Јапунџић, Ешкерт 1, Танкосић, Димитријевић, Тодоровски, Кнежевић. Тренер: Ристо Маљковић.

Повезане вести

Leave a Comment