Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Папаниколау одбио Звезду, Ерцег и даље актуелан?

Према писању наших медија од доласка Костаса Папаниколауа у Црвену звезду неће бити ништа.

Наводно, након неколико недеља преговора, Грк је одлучио да му понуда нашег клуба није довољно висока, и да жели да потражи уноснији уговор.

Нашем клубу није одговорала ни клаузула која би била у уговору, по којој би Костас у случају НБА понуде могао у било ком тренутку да напусти Звезду и отисне се пут неког НБА лигаша, тако да до договора ниеј дошло.

Са друге стране, према писању појединих новинара Звезда и Зоран Ерцег и даље су у преговорима, а шансе за долазак репрезентативног крилног центра постоје.

Повезане вести

2 comments

dexy122 окт 6, 2015 at 20:11

Erceg je po meni i bolje resenje. Odmah bi se privikao na Srbiju, i bio bi fokusiran cele sezone na Zvezdu. Imam neki osecaj da ce Kostas gde god da ode traziti da se vrati u NBA cim dobije priliku.

Reply
pera окт 6, 2015 at 19:18

A da mi potražimo to krilo na tržištu tj da dovedemo nekog manje afirmisanog ali željnog afirmacije. Takvi igrači uvek više pruže od onih koji su već imali velike priče u životu. Biće problema ovih mesec dana dok se ne vrate Danga i Teja ali proći će i to. Erceg je dobrodošao ako hoće da pomogne a ima više razloga zbog kojih je mnogo bolje da on potpiše nego bilo koji strani igrač i što se Zvezde tiče i što se tiče njega lično.

Reply

Leave a Comment