Moja Crvena Zvezda
АрхиваБлоговиЈоца

Рат за титулу!

Генералштаб „Северне армије“ позива све своје мобилисане чланове и дугогодишње саборце, све формације верне црвено-белим бојама и све остале да се одазову у одсудној борби за боље сутра нашег клуба, у борби за титулу! Ако нас је против Рена било 50.000 где се изгуби та силна „армија“!? Наши славни преци и када су били изгнани и прегажени, сањали су ослобођење Србије од окупатора и јурнули свим снагама ка бројчано јачем непријатељу пробивши солунски фронт и терајући пред собом силне Аустроугаре, нису губили веру ни часа док су били у Грчкој припремајући се за одсудне битке за ослобођење! Сада је дошао ред и на све нас да кренемо у заједнички јуриш у овој сезони, да након четири године припремања и поста узмемо оно што нам припада – ТИТУЛУ!

У суботу 10.септембра у 18:30 будите на својим положајима на  „Неосвојивој тврђави“, јаким јуришима и паљбом из свих расположивих оружја помозимо „Звездиној машини“ да прегази прву непријатељску препреку! Нека грми са свих страна, нека лете ролнице,папирићи,нека горе бакље и вију се барјаци победничке војске, нека све то прате топовски удари потпомогнути звуком бубњева наше армије! Пред нама је рат за титулу, нема места песимизму, само јако, силовито, одлучно, борбено, пожртвовано за клуб и трибину! Појачања наших формација из свих крајева Србије и Београда, резервни састав, добровољци из Републике Српске, Црне Горе и дијаспоре куцнуо је час да се укључите свим расположивим снагама у РАТ ЗА ТИТУЛУ!

Можда смо неке битке изгубили, али пред нама су многа бојишта и борбе из којих се мора изаћи уздигнуте главе, са нашег стадиона само непријатељ може изаћи погнуте главе ако је потпуно не изгуби у паклу који га тамо чека! Показало се много пута колико ми навијачи,пешадинци можемо бити важни у победама „Звездине машине“ која гази немилосрдно све пред собом, против Рена су Французи и њихове колоније биле потпуно потучене у првих 30. минута меча захваљујућу „јуришима“ наше армије и фанатичној атмосфери, а да не помињемо како су се провели гости из Летоније, а шта ће тек бити овим домаћим тимовима кад их дочека СЕВЕРНА АРМИЈА!

Наше је да се одазовемо позиву као сви прави „војници“ и дамо све од себе, сваки човек, свака група, сваки звездашки батаљон, па ако не дај боже на крају и не буде све како смо желели, бар ћемо сви моћи да се погледамо у очи и кажемо да смо учинили све што је у нашој моћи!

СЕВЕРНА АРМИЈА КРЕЋЕ У ЈУРИШ!

Повезане вести

29 comments

Dzoni сеп 10, 2011 at 22:11

Сјајан текст мајсторе најежио сам се…свака част!
Поздрав од другара из кола! 😉

Reply
Joca сеп 12, 2011 at 23:00

Хвала Делијо!

Reply
Miki сеп 8, 2011 at 09:11

Samo ne znam zasto ovako tendeciozan naslov i tekst. Boricemo se sportski, naravno, ali ne volim one fraze ‘poginucemo na terenu, rat jos traje’ i slicno. Pa nije front, zaboga.Znam ja da vi to mislite se u sportskom duhu,ali pretjerujete.Cuj,neprijatelj???Pa valjda se kaze protivnik. Neosvojiva tvrdjava?? Prva 2 kola u sezoni,tacno tako.Do nekog novog Rena. I zamolio bih novinare da malo spuste loptu na zemlju,jer ovako tendecioznim naslovi ma nista ne postizu.Pruzite podrsku nasem klubu,ali ne sa ovako napaljenim tekstovima.Ne vidim smisao ovoga.

Reply
Joca сеп 9, 2011 at 00:01

Момак интернет је заиста велико пространство, мишења су различита, ако ти се нешто не свиђа заобиђи нас! По броју лајкова и позитивних коментара јасно је да је текст пун погодак, да је послата врло снажна и јасна порука навијачкој армији која треба да се покаже на делу у овој сезони!!!

Reply
Miki сеп 9, 2011 at 09:18

Ih,jes’ meni stalo hocu li dobiti pluseve ili minuse. Ja stavljam realan komentar,onako kako ja mislim,a ne da bi se nekom uvlacio u du*e.Tekst mi se ne svidja, jer je upotrijebljen previse napadan rijecnik,a ako se tebi dopada citaj ga citav dan.Ne treba navijacka armija da se pokaze, oni su se vec dokazali nebrojeno puta, nego trebaju ovi nasi manekenski fudbalercici da zaigraju bar upola od onoga kako treba da se igra za Zvezdu i bar na takav nacin da se zahvale navijacima na podrsci svih ovih godina.

Reply
Ashaman сеп 9, 2011 at 12:22

Kako ne treba ..Svi na oruzje 😀

Reply
Miki сеп 11, 2011 at 12:37

Rat to i jeste, protiv crno bele mafije na celu sa zekom bjekom i karadzicem. Da bi bolje shvatio, pogledaj samo jucerasnju njihovu utakmicu, ko je sudio i kako je dosudjen penal i sve ce ti biti jasno! Sa njima vise nema fer pleja jer za njih to ne vazi!

Reply
Nemanja'89 сеп 8, 2011 at 01:05

DORCOL SPREMAN NA JURIS!!!

Reply
Milojko сеп 7, 2011 at 22:59

Ma ti ‘š mi kažeš! 🙂

Reply
Andrija сеп 7, 2011 at 22:57

Samo s tobom ja bicu uvek Zvezdo Crvena…….

Reply
escort сеп 7, 2011 at 22:47 Reply
Markoni сеп 7, 2011 at 22:21

Sine, pa tebi nije bilo dosta ratova pa pišeš ovakve gluposti?
I ovi što se „javljaju na dužnost“… golobrada deca koja se nalože za 5 minuta.
Mnogo takvih smo izgubili u rovovima devedestih, neki ostadoše zauvek, neki osakaćani za ceo život.
E deco moja, reč „rat“ ni u zajebanciji da ne spominjete!
Osvestite se i počnite da razmišljate svojom glavom, a ne tamo neke iskompleksirane samozvane „generalčiće“.
Pa vi bi sutra nekog ubili, ne bi me ni čudilo, ako prihvatate ovakvu bolesnu retoriku.
Jovice i ostali, kreni ti slobodno u svoj „rat“, nećeš daleko dogurati, a srpsku decu ostavi na miru, da uče, završavaju fakultete i rade, stvaraju porodicu i budu ljudi, a ne roboti koji skaču na poziv kurte ili murte.

Reply
Joca сеп 7, 2011 at 22:35

Дечко ти или имаш озбиљан поремећај и не разумеш поруку текста или си обичан провокатор,припадник неке лдп,дс опције или неки гробарчић…Свима се свидео текст, нема негативних коментара и онда се ти правиш паметан, дођи па ми се јави на трибини сине! Свима је јасно да нам треба титула уз огромну подршку публике, нема места за маневар, за дефанзиву већ сложно у јуриш, у напад!Хоћемо титулу!

Reply
nemanja сеп 7, 2011 at 22:38

prosto receno, NE KAKI…. jesi ti isao u skolu ili te nisu ucili stilskim figurama, kao sto su metafore i slicno….

Reply
Dražen сеп 7, 2011 at 23:02

Ocigledno nisi shvatio poentu.

Reply
marko2004 сеп 7, 2011 at 23:36

momce tebi nije mesto na ovom sajtu! idi i komentarisi spolju politiku, poljoprivredu ili ekonomiju!!!
pusti nas (inace imam 27 god) da vodimo RAT za svoju ZVEZDU!!!!!

Reply
csaba сеп 7, 2011 at 21:43

I vecina borcanaca se javlja na duznost generale!!! Borca je cela crveno bela!!!

Reply
goran сеп 7, 2011 at 20:15

gospodine generale 8 divizija spremna za juris :v

Reply
Bakero233 сеп 7, 2011 at 22:05

VRLO DOBRO !

Reply
Pera сеп 7, 2011 at 19:49

Ale ale ale oooooo TITULU da SLAVIMO!!!! SEVERNA ARMIJA SPREMNA NA JURIS!!! Ajmo Ajde Svi u Napad!!!

Reply
PERA BOR сеп 7, 2011 at 19:44

Gospodine generale ja i mojih nekoliko drugova smo spremni za ovu bitku.

Reply
Raka Delija сеп 7, 2011 at 19:40

Стараћу се господине генерале 🙂

Reply
ULTRA_BOYS сеп 7, 2011 at 19:26

Јављам се на дужност господине генерале!!!!

Reply
Мики сеп 7, 2011 at 18:52

Исправка, не у 18 и 30, већ у 16 часова, зашто не подржати и девојке_?

Reply
Alex сеп 7, 2011 at 18:46

JAvljam se na duznost Generale:)…

Reply
Konstantin сеп 7, 2011 at 18:26

Ko je Nacelnik generalstaba – NGS ? 😀
Ajde vi se dogovorite za vodeca mesta a ja cu da drzim PVO :DDDD

Reply
Теша_Делија!!! сеп 7, 2011 at 18:22

Svi u 4 na stadion da podrzimo devojke.

Reply
Dražen сеп 7, 2011 at 18:15

„Појачања наших формација из свих крајева Србије и Београда, резервни састав, добровољци из Републике Српске, Црне Горе и дијаспоре куцнуо је час да се укључите свим расположивим снагама у РАТ ЗА ТИТУЛУ!“

Ova recenica sto bi se reklo, ubada direktno u centar! 🙂

Reply
Mladjen сеп 7, 2011 at 18:11

Najezih se! 🙂

Reply

Leave a Comment