Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда у Задру, Радоњић: „Тешко гостовање“

Кошаркаше Црвене звезде Телеком у уторак, након две стартне победе у два дербија АБА лиге, очекује прво гостовање.

Екипа Дејана Радоњића гостује у Задру, а случај је хтео да се црвено-бели само 9 дана након турнира „Задар Догуш“ и утакмице са Задром и победе, враћају у овај град.

За разлику од припрема, овај дуел има много већи резултатски значај, а након победа над Мега Лексом 76:70 и Будућност ВОЛИ 83:62, црвено-бели желе у истом, победничком ритму да наставе и у Задру.

Ипак, пред одлазак на једно од најнеугоднијих гостовања у АБА лиги, и након нове повреде, коју је доживео Дангубић, тренер Дејан Радоњић свестан је да црвено-беле очекује врло тежак посао

„Одлазак у Задар је увек тешко гостовање. Домаћин пред својим навијачима увек игра добро. У односу на тај последњи меч, појачали су се, довели су бившег играча Цедевите Ивана Рамљака. Ми са друге стране имамо нови проблем, ту повреду Дангубића, али ћемо покушати да одиграмо добар меч, и да се вратимо у Београд са бодовима“ рекао је тренер црвено—белих пред пут у Хравтску.

Подсетимо, Црвена звезда и Задар играли су на турниру „Задар Догуш“ утакмицу за пето место, црвено-бели су славили са 68:57.

Повезане вести

Leave a Comment