Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовић: Видео сам је у голу и пре центаршута

Лука Јовић је голом у 81. минуту утакмице донео Црвеној звезди победу и у деветој узастопној победи.

Јунак данашње утакмице у игру је ушао у другом полувремену, и то се испоставило као прави потез тренера Миодрага Божовића.

Изгледа да ми је Суботица срећан терен, јер сам и прошле године постигао погодак којим сам допринео победи екипе. Сваки гол ми је драг и сваки ми много значи, али посебно ови који донесу тријумф мом клубу. Када је Ибањез наместио лопту, рекао сам себи „то је то“, и знао сам да ћу постићи погодак. Лопта је прелетела све играче, ја сам је сачекао на другој стативи, и све чега се сећам је да сам је видео у мрежи – описао је Јовић детаљ из 81. минута.

Лука сматра да је ова победа једна од најважнијих ове сезоне, нарочито јер Звезду, пред паузу, оставља у великој бодовној предности.

На крају је најважније да смо забележили девету узастопну победу, и да сигурним кораком идемо ка титули. Следи репрезентативна пауза, али за мене одмора нема јер ћу учествовати у акцијама омладинске репрезентације. Наредни противник нам је Војводина, и надам се да ћемо успети добро да се припремимо и за тај меч и наставимо серију победа – рекла је Звездина деветка.

Повезане вести

Leave a Comment