Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић након победе против Будућности: Треба нам рад, не речи, ритам је напоран!

Дејан Радоњић је на конференцији за штампу изнео своје виђење утакмице против Будућности, коју је наш тим убедљиво добио, резултатом 83:62.

„Играли смо тежак меч пре два дана, знали да нам долази тим који има велике амбиције ове сезоне. Осетило се да је потребно да будемо много чвршћи и концентрисанији него против Меге да бисмо победили овде. Они су имали контролу и одржавали добар резултат у првом полувремену… Ипак, на крају смо победили, са одређеним параметрима које су за задовољство – проценат шута за три 59%, чак 23 асистенције… Успели смо и због евентуалне разлике да направимо лепу предност, ако буде дошло и до тога, имаћемо прилике да мислимо и о томе. Хвала и навијачима. Треба нам више рада него приче, ритам је напоран. Тако ће бити све до Евролиге, где долазимо до неког већег простора, и тек тада ће се знати и видети колико ова екипа може. Будућности желим да испуне амбиције које имају у овој сезони.“

Одговорио је на питање о броју навијача.

Навијачи нас стално прате, најбољи су, срећан сам кад су уз нас и немам никаквих замерки.

Закључио је…

Играли смо можда лепше за око него што је то било прексиноћ. Видећемо шта ће бити даље. Много тога се причало и прошле и претпрошле године, и пре тога… Са играчима који су ту, комплетни нисмо одрадили ниједан тренинг, тако да функционишемо доста добро.

Повезане вести

Leave a Comment