Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Дангубић: Бићемо бољи у наредном периоду

Немања Дангубић није блистао, као ни цела екипа у победи против Мега Лекса на почетку сезоне. Млади крилни кошаркаш истакао је колико је тешко било сломити отпор његовог бившег клуба:

– Тежак меч, Мега је увек неугодна екипа и углавном су то неизвесни мечеви, тако да смо сигурно задовољни овом победом, међутим, наша игра каква би требала да буде се показала у другом полувремену, поготово у трећој четвртини. Имамо новог играча – Симоновића, пар играча су само неколико недеља са нама, тако да доста ствари треба да се унапреди, а мислим да ће у наредном периоду игра бити све боља – рекао је репрезентативац Србије, а затим се осврнуо и на тежак распоред који очекује екипу у наредном периоду:

– Ни прошле сезоне није било све бајно на почетку. Навијачи су нестрпљиви, одмах траже велике резултате и одличну игру. У наредном периоду ћемо бити бољи, следи утакмица против Будућности, немамо пуно времена због тешког распореда и сигурно да сваки минут проведен на тренингу морамо да искористимо.

Наредни ривал је подгоричка Будућност, један од најбољих тимова у региону.

– Будућност је као и сваке године веома квалитетна и искусна екипа која конкурише за једно од прва четири места, тако да нас очекује још један тежак меч, победа доноси много и на плану самопоуздања за наставак сезоне.

Повезане вести

Leave a Comment