Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

КК: Стижу појачања!

Црвена звезда ће и дефинитивно покушати да појача састав и то што пре. Како пише Дејвид Пик, незадовољни лошим партијама екипе на турниру у Задру челници нашег клуба одлучили су да појачају тим.

Није тајна да је Звезди потребан још један кошаркаш који би заменио Калинића, играо на позицијама три и четири. Дуго је фигурирао као потенцијално појачање Вил Клајбурн, потом се причало о Марку Симоновићу, али до конкретних договора није дошло.

Слободан је тренутно и Марко Кешељ, међутим прича се да би нови играч требао да буде странац. Радоњић је истакао да жели бар још једног новог играча, међутим сезона почиње, а Звезда ће у исту ући са четири појачања, а без чак седам кошаркаша из претходне сезоне – петорице који су напустили клуб и двојице који су повређени. Једноставно – превише.

Повезане вести

6 comments

pera сеп 29, 2015 at 06:48

Evo vidim i na ovom sajtu svi gorimo od predloga koga dovesti a ja bih da pitam gospodo koja ekipa sudi o igri tima u pripremnom periodu kad se igraju nebitne utakmice i pogotovo otpisuje igrače koji su njena budućnost i kakve smo to mi fenomenalne utakmice prošle godine odigrali u pripremnom periodu. Tejić povredio zglob i sad odmah trčimo da dovedemo drugog igrača kako bi se pred Tejićem opravdali zašto ga eliminišemo iz tima. Dalje Luku MItrovića je čekalo mesto u timu veći deo sezone kad je bio povredjen. Ni tada a ni sada ne pruža u pripremnom periodu ne znam šta, da bude u poziciiji Zvezde prema Tejiću da mu se čuva mesto u timu. Koliko smo mi razigrali momke kojima smo kao dali šansu da igraju 20 sekundi na pripremnim mečevima da bi smo ih sada bacili u zaborav vadjenjem da smo doveli ne znam koga koji i ne mora da pruži to što se vidi na klipovima. Ovo je samo ili opravdanje stručnog štaba za nedovoljan napredak igrača koji su u klubu a to je njihova obaveza ili obest koja neće doneti rezultat. Da li je neko razmišljao kad su dovodili Sofoa da mi nemamo tim koji će kljukati ovog igrača da preuzme obaveze Bobana što je očigledno bio cilj a ovaj ne može da ozbiljno istrči 20 minuta i besmisleno je sav taj posao u reketu bazirati samo na njega. Imamo li mi pravo da uzmemo budućnost na kraju krajeva ovoj deci da bismo zadovoljili svoju sujetu angažovanjem igrača koji mogu ali i ne moraju da pruže više nego ovi momci koji se pošteno bore za dres kluba koji vole i ugovor koji nije ni izbliza onima koje bi smo doveli. Fama o velikoj zaradi u prelaznom roku nije tačna i oni koji bi da mnogo troše neka daju svoje pare da dovedu koga hoće. Ozbiljan klub misli i unapred i tako i barata finansijama. Verujte da sam uvek da se da šansa igraču koji će igrati par godina nego onom koji će kako kažu krpiti rupe jednu sezonu. I još nešto pa onda me pljujte sto puta. Zvezda ove godine ne može u F8 nikako tako da je besmisleno trošiti velike pare a na kraju izvisiti. Dakle samo ćemo naterati ponovo talentovanu decu da beže kod groblja jer nemaju šanse da se dokažu u Zvezdi. Izvinite ali ja nisam spreman da mi kao klub ponovo gubimo najtalentovanije igrače da bismo zadovoljili nečije bolesne ambicije i sujetu jer im se pružila prilika da mogu svašta da napišu po sajtovima. Izvolite gospodo sa pljuvanjem.

Reply
Miljan сеп 28, 2015 at 21:28

“Danguba“ mozda cu biti ostar, al tom decku nema pomoci. Tek kad ima vecu minutazu covek vidi da on ne zna.
Treba nam igrac koji ce pokriti i 2 i 3. Igrac koji ce se rotirati na te dve pozicije sa Tompsonom igrac tipa Deshauna Thomasa. Covek i dalje nema ugovor a mi sa nekom lepom cifrom(koju mozemo da ponudimo jer smo samo od dva igraca zaradili preko 1.500.000 eura) i Eurolegue-om mozemo da ga privolimo da dodje.
Sa takvim igracem mozemo da se nadamo top16 i da se nekako skrpimo dok se “debeli“ ne vrati u decembru 🙂
Mekel je plej, moze on i beka ali je plej sa velikim P i u paru sa MWillom bi bio prava kombinacija al sa Jovicem ne ide.
Keselj je poslednja opcija po meni a “Simon ce ukrade“ nikakva opcija, vise bi Zvezda njemu pomogla da sledece godine opet nadje neki angazman nego sto bi on za Zvezdu ista korisno uradio.

Reply
kastiljo сеп 28, 2015 at 20:38

Mora se dovesti jos BAREM 2 pojacanja koja ce biti u rangu Dzenkinsa i Kalinica,Tompson nije klasican bek a i treba nam zamena za Blazica,ko god sta pricao o njemu ipak je taj decko znao da povuce kad je tesko,da digne publiku na noge,da kidise u odbrani…Mi vise takvog igraca nemamo,mora se obavezno dovesti jedan koji ce zameniti Kalinica jer Dangubic ne pokazuje znake da bi ovo mogla biti njegova sezona,sto se od njega ocekuje…Nemamo vise tu sigurnost koju smo imali prosle godine,da kad se ne zna sta ce se sa loptom puf na Bobija,kad Bobi ima loptu znas da nesto dobro iz toga mora da se izrodi…

Reply
ShoNe Cznv сеп 28, 2015 at 17:46

Cini mi se da u klubu ne zele Kesenja. Bez ikakve potrebe trazimo igraca
na poziciji tri koji dosta igra driblingom. Keselj igra jednostavno, ne tapka bez potrebe. Kao Dangubic na primer. Sutne kad je sam ili kad mora, pogodi dosta cesto, kad je bitno. Probije kad se otvori situacija, dobar je u odbrani, solidno trci kontre. Zadnjih godina je van samopouzdanja, ali i takav je bolji od vecine nasih igraca. U Zvezdi bi se razigrao, vole ga navijaci i poneli bi ga, a tek kako bi on povukao navijace, bila bi ludnica na tribinama.
Imam utisak da u klubu ozbiljno razmisljaju o Simonovicu. Ja nebi voleo da njega vrate, lakse bi podneo da Dangubic cele godine skripi, a da ga Simanic menja, nego da gledam Simonoviceve bravure.
Potreban nam je i bek, tu imamo samo Tomsona. Jovic je plej, a Lazic je maneken. Zapne on u odbrani, ali to je dzaba kad opet u vecini slucajeva primi vise poena nego sto da.

Reply
Zvezda ooo сеп 28, 2015 at 17:17

Zvezdi treba veliko pojacanje na poziciji 2 i 3 u zavisnosti gde ce da forsiraju Tompsona da li vise na 2 ili 3 i igrac na poziciji 4 pogotovo sada jos je vise potreban jer je Tejic povredjen,ali sigurno je da je neophodan jedan odlican suter koji ce da pogadja otvorene suteve u visokim procentima

Reply
Mica сеп 28, 2015 at 14:54

Svaka cast Keselju ali neka dovedu nekog drugog na toj poziciji, nekog ko je zeljan igre..

Reply

Leave a Comment