Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Раосављевић: Са два, три појачања имамо тим и за титулу и за Лигу Шампиона

Избори падају у невреме и ја се само надам да неће много утицати на све нас. Једноставно, морамо да задржимо јединство екипе, неку хармонију који влада у свлачионици али и у целом клубу – истиче Раосављевић за Новости.

  • У последњих неколико месеци заиста смо створили сјајне односе на трансверзали председник и управа – Звездан Терзић – ја – Божовић – играчи. Веровали смо у наш рад, у тим, правили планове за будућност. Ови избори ће их сигурно пореметити, Божовића, Терзића и мене зауставити у активностима везаним за унапређење спортског дела. У овом часу, не знам каква ће бити моја судбина јер сам део управе, нити како ће реаговати Божовић.

А изједначен је други најбољи старт Црвене звезде у самосталној Србији у првих 10 кола (8 победа и два ремија), делићем су заслуга и Раосављевића, који је са Терзићем и Божовићем имао два паклена месеца да створи данашњи састав.

Каират нам је био та црна мрља. Нисмо очекивали малер у жребу, а видели сте да су испали од Бордоа пред вратима Лиге Европе. Међутим, кад знате шта хоћете и шта вам недостаје, кад не одустајете пред затвореним вратима и кад верујете у оно што радите онда и доведете праве играче, направите резултат. А ми смо веровали. И после Каирата и после Ниша, верујемо и после Партизана, Јагодине… И не осврћемо се иза себе, не гледамо колико за нама заостају Партизан и остали ривали.

„Звезда је све“, истиче Раосављевић и наставља са активностима везаним за наредне зимски и летњи прелазни рок.

Ма, ми радимо као да ћемо остати сто година, а можемо отићи и данас. Скаутирали смо оно што нам треба за зиму, довешћемо највише два-три играча на одређеним позицијама, а тачно знамо који су нам играчи летње жеље. Ако бисмо испунили планове, ја верујем да ћемо освојити титулу и имати тим способан да уђе у Лигу шампиона. Али, прво да видимо шта носи дан, а шта ноћ – неће да прејудицира Раосављевић.

Повезане вести

1 comment

josif сеп 25, 2015 at 08:04

Ove reci Raosavljevica su u cilju izborne kampanje u klubu inace daleko smo mi od toga.Mozda imamo tim za domacu duplu krunu ali evropa je jos daleko,posebno liga sampiona.Mi ono sto smo godinama gradili a to je rejting u zadnjih 4-5 godina smo katastrofalnim izdanjima i neucescu e evropi smo izgubili tako da se ne zanosimo,Partizan je povlascen u zrebu a mi necemo biti ali neka budemo mi sampioni pa o tom potom.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment