Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Човић предриблао граничаре и стигао на турнир у Задар

Небојша Човић, председник црвено-белих стигао је на кошаркашки турнир у Задар, али не преко хрватске границе, већ из Брчког. Први човек браниоца титуле првака АБА лиге присуствоваће састанку клубова регионалног такмичења.

Шампион АБА лиге допутовао је у Задар пре него што су на снагу ступиле одлуке о забрани уласка држављана Србије у Хрватску. Затварање граница између Србије и Хрватске проузроковано мигрантском кризом могло би чак и да одложи почетак регионалне кошаркашке АБА лиге.

Звезда би већ 6. октобра требало да гостује управо у Задру у оквиру 3. кола регионалног такмичења, па остаје да се види како ће се ова ситуација решити, јер у АБА лиги готово сви клубови имају кошаркаше са српским пасошем у својим редовима.

Звезда већ сутра игра прву утакмицу на турниру у Задру. Ривал је турска Дарушафака, а меч почиње у 17 часова уз директан пренос на “Спорт клубу 3“. Дан касније од 18 часова на програму је утакмица против Фенербахчеа са којим је актуелни освајач трипле круне у групи и у Евролиги, тако да ће то бити добра провера пред дуел ових екипа у најелитнијем европском клупском такмичењу.

Повезане вести

Leave a Comment