Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Лука и Бенфика?

Лука Јовић би већ у јануару могао пут Лисабона и Бенфике, сада већ „опробаном рецепту“ за најталентованије играче Србије.

Познато је да је Црвена звезда власник само 30% уговора једног од најталентованијих нападача Eвропе, а према писању портала Mozzart Sport и португалских медија, португалски шампион и великан већ прави планове са једним од најјачих европских менаџера, Пинијем Захавијем и његовим агентом Фаљијем Рамаданијем, чија агенција полаже највећа права на Лукин уговор, имајући у виду ситуацију Црвене звезде како би он постао врло брзо њихов члан.

Бенфика помно прати Јовића већ од средине прошле сезоне, а пред крај сезоне су се појавиле прве конкретне информације. У последњем периоду енглески Топенхем је пратио Луку, између осталог и на „Вечитом дербију“. Јовић је последње три утакмице провео на клупи и изгубио је тренутно стартно место у тиму Црвене звезде, који је везао седам узастопних победа.

Лука је постигао три гола за Црвену звезду ове сезоне, укључујући и победоносни против Вождовца за почетак серије, а уговор је везан до 2018.године. Да ли ћемо га од пролећа гледати у Лиги Шампиона или Лиги Европе у црвеном дресу Бенфике, остаје да се види. Ми би свакако највише највише волели да га видимо у црвено-белом дресу како слави трофеј шампиона Србије!

Повезане вести

5 comments

SHARKY сеп 25, 2015 at 18:58

Pustite coveka da postigne nesto u Zvezdi,neka da jos 20 gola pa neka ide… A ne ovako taman ojaca,dobije samopouzdanje i odleti negde da pruza najbolje partije i da ga uniste kao sto su nam unistili 60% najtalentovanijih igraca.

Reply
Stevan сеп 24, 2015 at 21:52

Mi bismo*
Sva sreca pa vam je gramatika jaca strana.

Reply
Stevan сеп 24, 2015 at 21:52

Mi bismo*
Sva sreca pa vam je gramatika jaca strana.

Reply
coki81 сеп 24, 2015 at 22:13

Izvini, a po cemu ti to zakljucujes…

Reply
rogybe сеп 24, 2015 at 21:18

Ala ste vi neka goveda, Jovic cak neigra za vas prvi tim vi dovodite igraca iz Portugala koji se nije naigrao kod njih a prodajete kako vi kazete najtalentovanijeg mladog igraca za sitne pare pa nakon nekoliko utakmica u Benfiki oni ce da zarade 10 miliona na njemu, bas ste velika goveda nije ni cudo kakva vam je zemlja a takvi I klubovi.

Reply

Leave a Comment