Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Počela škola fudbala ŽFK-a

Na terenu podno južne tribine našeg stadiona, počela je sa radom škola fudbala za devojčice. Oko petnaestak polaznica pojavilo se prvog dana na treninzima koji su održani u 9, odnosno 17 časova (iza severne tribine).

Sve zainteresovane devojčice rođene devedeset sedme godine i mlađe imaće priliku da se oprobaju u napopularnijem sportu dva puta nedeljno u istim terminima. Napominjemo da se članarina ne plaća i da je čitava priča pokrenuta iz dva razloga. Prvi je veliko interesovanje usled koga se i došlo na ideju pokretanja ovog projekta, a drugi omasovljenje i napredak fudbala u Srbiji kod lepšeg pola.

Postoji zaista veliko interesovanje devojaka. Iz tog razloga, pokrenuli smo školu fudbala u okviru ženske sekcije Crvene zvezde. Očekujemo da će se veliki broj devojaka odazvati, naročito sa teritorije grada Beograda. Opredelili smo se za devojke 97. godište i mlađe, međutim nećemo odbiti ni devojke koje su nešto starije, ukoliko poseduju talenat. Za neko prvo vreme, članarina se neće plaćati, a za kasnije, u zavisnosti od broja devojaka koje se prijave, donećemo naknadno odluku. Ali, za sada se neće ništa plaćati, i devojke će moći na najbolji mogući način da se iskažu, bez nekog dodatnog opterećenja kada su finansije u pitanju – konstatuje Stojanović.

Повезане вести

1 comment

Milica нов 14, 2012 at 15:15

A ne moze se nekako kontaktirati ?

Reply

Leave a Comment