Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Филип Јанковић на проби, али у четвртолигашу

Некада Звездина велика нада, сада без клуба и на проби у четвртолигашу! Филип Јанковић је протеклог лета напустио Парму, али сада се вратио у клуб где ће бити на проби код тренера Аполонија, пише „Моцартспорт“.

Уколико прође пробу, имаће прилику да игра у Серији Д, четвртом рангу такмичења у Италији, где од овог лета игра Парма. А пре само пар година био је проглашен за једног од највећих талената Црвене звезде…

Повезане вести

5 comments

Radule сеп 24, 2015 at 10:19

Vic od igraca

Reply
severac сеп 24, 2015 at 01:48

Ruzno je za djecka da kazem bilo sta, ali kad se sjetim samo „visine“ sa kojom je razgovarao sa Zvezdom i medijima, ne mogu a da ne „PORUCIM“ drugoj djeci; VIDITE OVO i sjetite se kad vam cika menadzeri budu pricali bajke o Mancesterima, Milanima, Barselonama i ostalima. Dok „u svojoj kuci“ ne postanes neko, napolju ces biti niko i nista! P.S. Ko ono bijese menadzer Jankovicu?

Reply
czovac сеп 24, 2015 at 01:23

Daleko od toga da je njemu karijera gotova, sa 20 godina i onolikim talentom moze da se izvuce…samo konce vise ne sme da mu povlaci mama!
Da je mali pametan, dovukao bi se nazad u Srbiju, progitao taj ponos koji ga drzi u ITA!
Mozda bi jedna Cuka na kraju napravila igraca od njega…
Za sada, primer koji treba da bude vodilja sadasnjim (skoro pa) prvotimcima.

Reply
Nikola сеп 23, 2015 at 23:56

Pa kad je potrcao iz Zvezde sa mamom…sad nek igra mami po sobi

Reply
DEX-66 сеп 23, 2015 at 21:58

sad neka ga izdrzava mama koja je ucenjivala Zvezdu i Dzaju….i bio sam u pravu da je samo jedan igrac sa asfalta..na kraju ce da molim da dodje kod nas

Reply

Leave a Comment