Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Звездин фестивал одбојке

Одбојкашки клуб Црвена звезда организовао је „2. Звездин фестивал одбојке“ са циљем да привуче пажњу младих да се кроз дружење, забаву и игру баве спортом.

Велики број малишана одазвао се позиву да учествује на Фестивалу заједно са одбојкашицама и одбојкашима Црвене звезде, репрезентативцима Србије, као и јуниорским, кадетским и пионирским селекцијама нашег клуба.

Уз одбојку, музику и игру учесници су се дружили, певали и учили прве одбојкашке кораке. Програм су водили првотимци црвено-белих Максим Буцуљевић и Николина Лукић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz0092015-zvezdin-festival-3

Присутнима су се обратили Зоран Терзић, селектор женске сениорске репрезентације Србије и трофејни тренер Црвене звезде, Драган Станковић, капитен репрезентације Србије и некадашњи блокер црвено-белих, Никола Ковачевић, репрезентативац Србије и некадашњи одбојкаш нашег клуба.

Хор састављен од младих одбојкашица Црвене звезде отпевао је химну црвено-белих, а некадашња одбојкашица Црвене звезде Драгана Илић, сада чланица бенда „Ничим изазван“, поздравила је учеснике Фестивала и отпевала једну песму.

zzzzzzzzzzzzzzzzz20092015-zvezdin-festival-2

Сви који су желели могли су да се упишу у школу одбојке Црвене звезде. На крају Фестивала направљена је заједничка фотографија и сви учесници заједно су отпевали химну Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment