Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Победа „резервиста“ против Шумадије, Сикимић поново стрелац

Нова победа Црвене звезде и у пријатељском мечу.

Где је стала у петак, Црвена звезда је наставила у недељу. Забележена је још једна победа у, додуше, пријатељском сусрету. Играчи који нису играли против Јагодине, или су имали мању минутажу, имали су прилике да омдере снаге са Шумадијом, која је овога пута угостила наш клуб.

На голу је био Немања Супић, а испред њега су играли Милош Цветковић, Мамаду Мбођ, Александар Луковић и Душан Анђелковић. Централни део везног реда чинили су Михаило Ристић и Саша Стојановић, а по боковима су нападали Идан Веред и Владимир Јововић. Најистуренији су били Лука Јовић и Предраг Сикимић.

Црвено-бели су повели у 11. минуту. Након акције Јововића и центаршута у казнени простор, одлично је реаговао Предраг Сикимић, и главом са 11 метара затресао мрежу Шумадије. На 2:0 повисио је Михаило Ристић, и то након сјајно изведеног слободног ударца са 25 метара. Михаило је левом ногом пребацио живи зид, и погодио мрежу. До краја првог полувремена, домаћин је успео да смањи Звездину предност.

У наставку утакмице заиграли су и Немања Ахчин, који је ушао уместо Стојановића, Бруно Матос којем је своје место уступио Сикимић, и Ненад Гаврић који је заменио Вереда. Чекало се на трећи гол Црвене звезде, али је уместо тога Шумадија успела да стигне до изједначења. Ипак, победу Црвеној звезди донео је Гаврић. Играо се 80. минут, Матос је направио продор и убацио лопту у казнени простор. Јовић је покушао да захвати лопту али није успео, но све је лепо испратио Гаврић који је искористио шансу и поставио коначан резултат утакмице.

Повезане вести

Leave a Comment