Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Срнић: „Показали смо да смо одличан тим!“

Поново је „дебитовао“ за Црвену звезду у вечитом дербију, а недељу дана касније успео је да упише и свој први гол за Црвену звезду.

Нажалост, Славољуб Срнић неће моћи да наступи на наредној Звездиној утакмици, због црвеног картона који је зарадио у Јагодини. Звездин крилни фудбалер се тешко мири са овом чињеницом.

– Колико сам био срећан због поготка, толико ми је тешко што сам добио црвени картон. Мислим да нисам заслужио да будем опоменут код првог жутог картона, јер сам ушао у дуел са противничким играчем. Били смо у борби за лопту и не знам зашто је судија мени показао опомену. Покварио ми је нови почетак у Црвеној звезди и гол којем сам се толико радовао. Следећи меч се игра на нашем стадиону, и сигуран сам да ће бити пуна Маракана, а ја ћу то пропустити – није било лако Срнићу ни да говори.

Он нема дилему да његови саиграчи могу да забележе и осму узастопну победу.

– Верујем да ћемо наредног викенда наставити серију победа. Надам се да ћу до краја сезоне одиграти пуно утакмица пред великим бројем наших навијача. Гол бих посветио породици и навијачима, и трудићу се да још вредније тренирам. Извињавам се саиграчима због црвеног картона који сам добио. Показали смо да смо одличан тим, што се најбоље видело када смо имали 10 играча, а успели смо да постигнемо и трећи гол. То морамо показати и у утакмици са Новим Пазаром, на пуној Маракани – јасан је Срнић.

Повезане вести

Leave a Comment