Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Црвено-бели у недељу играју за Звонка у Аранђеловцу

Црвена звезда ће у недељу одиграти пријатељски меч са Шумадијом у Аранђеловцу, а читав приход од улазница биће намењен легендарном голману нашег најтрофејнијег клуба Звонку Милојевићу као помоћ у опоравку после тешке саобраћајне несреће коју је доживео 2007. године.

Звезда ће допутовати у Аранђеловац предвођена тренером Миодрагом Божовићем, некадашњим Милојевим саиграчем, а почетак утакмице заказан је за 15 часова и 30 минута.

Планирано је да за Шумадију заиграју Звонкови пријатељи Ненад Ванић, Братислав Живковић, Дарко Анић, Срђан Јеремић, Владан Милојевић, Ненад Јестровић, Милан Јовановић, Саво Милошевић, Зоран Мирковић и остали предвођени легендарним Љупком Петровићем са клупе. Они ће одиграти око двадесетак минута, а затим ће их заменити првотимци Шумадије.

Програм ће почети у 13 часова и 45 минута тријагоналом петлића Црвене звезде, Шумадије и екипе Карађорђа из Тополе у трајању од по 30 минута. Карте за спектакл коштају 150 динара, а очекује се велика посета.

Звонко Милојевић је за црвено-беле бранио од 1989. до 1997. године на 203 такмичарске утакмице, а најсветлији тренутак у каријери био је освајање титуле шампиона света у Токију 1991. године против чилеанског Коло Кола. Поред Интерконтиненталног купа чувени голман је са Звездом три пута био шампион државе и четири пута победник националног купа, а и даље је рекордер клуба по броју узастопних минута без примљеног гола (697) када је у питању национални шампионат.

Повезане вести

Leave a Comment