Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Динамо (Панчево) – Црвена звезда 1:4 (1:2)

Фудбалери Црвене звезде славили су у пријатељском сусрету.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, шансу је пружио фудбалерима кој нису наступали у 149. вечитом дербију, или су имали мању минутажу.

На голу је био Немања Супић, а испред њега су играли Александар Луковић и Зоран Рендулић. На бековским позицијама наступили су Милош Цветковић и Душан Анђелковић. Саша Стојановић и Михаило Ристић чинили су осовину везног реда, док су по боковима нападали Идан Веред и Владимир Јововић. Најистуренији фудбалери били су Лука Јовић и Предраг Сикимић.

lukovic2

Црвена звезда је у првом полувремену успела да постигне два гола. Стрелац првог био је Предраг Сикимић, а други је био дело Александра Луковића, и то са беле тачке. Домаћин је једном успео да савлада Супића, а то је учинио Стојановски. У наставку утакмице, шансу су добили и голман Вићић, Мбоћ, Ахчин, Гаврић и Матос, који је тако забележио прве минуте након опоравка од повреде. Црвена звезда је до краја утакмице успела да постигне још два гола. Стрелац за 3:1 поново је био Предраг Сикимић, а коначан резултат поставио је Ненад Гаврић, такоће са беле тачке.

Повезане вести

1 comment

Igor29 сеп 15, 2015 at 00:21

Krenuo je Sikima!!!
Tek ce se videti koliko je to veliko pojacanje za Zvezdu!!!

Reply

Leave a Comment