Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Александра Катанић потписала на четири године!

Најталентованија јуниорка региона, Александра Катанић, потписала је нови уговор са Црвеном звездом на 4 године!

Сјајна вест нам стиже из женског кошаркашког клуба. Нови бисер српске кошарке, Александра Катанић (18) потписала је нови уговор са Црвеном звездом на четири године, потврдила је позната агенција која заступа Александру, БеоБаскет.

Александра је у претходној сезони била алфа и омега екипе и једна од најбољих играчица домаћег шампионата. На 21 од 22 одигране утакмице забележила двоцифрен учинак у поенима. Просечно је бележила 18.5 поена, 8 скокова, 5.4 асистенције и 2.91 украдену лопту по мечу. Такмичење је завршила на другој позицији најкориснијих играчица шампионата, а као трећа по броју поена, асистенција и украдених лопти, осма у скоковима и четврта најчешће фаулирана кошаркашица лиге. Александра је у прошлој сезони суверено освојила титулу са јуниоркама Црвене звезде.

Црвена звезда је у прошлој сезони имала убедљиво најмлађу екипу у лиги. Наступале су кадеткиње и јуниорке, које су играле у све три категорије и освојиле две титуле (кадеткиње и јуниорке). На сениорском нивоу, Црвена звезда је завршила сезону на 7.месту и обезбедила пласман у четвртфинале Купа Милана Циге Васојевића. Александрина сестра, Ивана, је наступала у све три категорије. После освајања европске шампионске круне, не треба да бринемо за будућност.

Повезане вести

Leave a Comment