Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Мега Лекс Куп за краљевачку публику

На званичном сајту КК Мега Лекса најављен је турнир „Мега Лекс Куп“, који се одржава у Краљеву. Обавештење преносимо у целости.

Нова краљевачка хала спортова, капацитета 3.500 места, 12. и 13. септембра биће домаћин веома квалитетног турнира под називом МЕГА ЛЕКС КУП. Овај међународни турнир на коме ће, осим организатора Мега Лекса, учествовати још Црвена звезда Телеком, солунски ПАОК и турски Трабзонспор, требало би да буде прави спектакл за кошаркашки град какав је Краљево, али и више од тога.

Кошаркашки клуб Мега Лекс желео је да краљевачкој публици и љубитељима игре под обручима из тог дела Србије омогући да на делу виде нови тим Црвене звезде, Новицу Величковића,Теренса Кинсија, Миленка Тепића, као и плејаду веома младих и талентованих играча Меге предвођене златним репрезентативцима Загорцем и Јарамазом. Свако ко буде дошао да уживо прати утакмице МЕГА ЛЕКС КУПА директно ће помоћи и краљевачкој кошарци. Наиме, део прихода од продаје улазница биће намењен као помоћ КК Слога и ЖКК Краљево.

Улазнице коштају 250 динара и могу се купити на билетарници нове хале спортова, у хотелу Турист, кафеу “Кош” и у Туристичкој организацији Врњачке Бање.

У суботу (12. септембра) на програму су полуфинални мечеви Црвена звезда Телеком – ПАОК (18) и Мега Лекс – Трабзонспор (20,30). У недељу у истим терминима играће се утакмице за пласман.

Оно што је посебно занимљиво истаћи је да ће Краљевчани бити у прилици и да се друже са најпопуларнијим кошаркашима сва четири тима пошто ће на централном градском тргу у суботу од 11 сати бити организована навијачка зона у којој је предвиђен врло занимљив и атрактиван програм. Све утакмице биће директно преношене на телевизији Спорт Клуб.

Повезане вести

1 comment

Delija KRALJEVO сеп 9, 2015 at 16:41

Ja sam spreman da bodrim nasu Zvezdu, a vi? karte su spremne 🙂 http://prntscr.com/8ee63i

Reply

Leave a Comment