Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Спорт: Звезди од Газпрома још више пара!

Како пише данашњи „Спорт“ Црвена звезда би након потписивања новог уговора са Газпромом требала да рачуна на још већа средства него до сада.

Уговор би требало да буде продужен до 2018. године, а очекује се да неко из менаџмента Газпрома уђе и у УО Црвене звезде и има значајнију улогу у руковођењу клубом.

Повезане вести

2 comments

severac сеп 3, 2015 at 23:58

Ma kakav Gasprom. Hvala im na tome koliko daju, ali u odnosu na to koliko izdvajaju za sportska sponzorstva ovo nama je „za žvake“. U odnosu na to koliku reklamu su dobili na Balkanu saradnjom sa Zvezdom, ovo je sića. Svakih dva mjeseca su u štampi danima „koliko će dati – da li će izvući – ko ulazi u UO“. NISU ONI NA GUBITKU S NAMA!!!

Reply
dejo сеп 3, 2015 at 18:27

Hocemo da Gasprom kupi nasu Crvenu Zvezdu pa da sa njim budu u novoj upravi nase Crvene Zvezde bivsi igraci jer to je jedini spas za nasu Crvenu Zvezdu inace su oni generalni sponzor nase Crvene Zvezde pa da Gasprom dovede jos sponzora i da se vrate bivsi igraci u nasu Crvenu Zvezdu to bi mogla bit prava formula ili da se isto tako napravi sa Sejikom samo ne da prezumu vodje tzv navijacke grupe delije jer im nije mjesto na stadionu nase Crvene Zvezde vec na nekom drugom mjestu iza resetaka

Reply

Leave a Comment