Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Јака Блажич не иде у Бешикташ

Репрезентативац Словеније и један од највећих љубимаца навијача Црвене звезде, Јака Блажич, неће ипак потписати за турски Бешикташ, како је јуче најављено у многим медијима.

Клуб из главног града Турске је наводно желео да доведе Блажича, који има још годину дана уговора са Црвеном звездом, али као слободног играча. Међутим, менаџер играча је истакао да од те приче нема ништа. Блажич је у неколико наврата истакао да би желео да остане са Звездом, али постоји могућност да се договори са клубом и промени средину.

„Јака Блажич је кошаркаш репрезентације Словеније и кошаркаш Црвене звезде. Он има валидан вишегодишњи уговор са Црвеном звездом. Никаква званична понуда Бешикташа за Блажича не постоји. Турски клуб није контактирао Јаку с намером да га ангажује. Те гласине су плод рада једног српског и једног турског менаџера који данима иду по турским клубовима и нуде им Блажича иако немају легалну ауторизацију да га заступају. Иначе, Бешикташ је вечерас довео америчког кошаркаша на позицији крила и не тражи играча на месту на којем игра Блажич. Јака се спрема за почетак Евробаскета и једина истина је да је он играч Црвене звезде“ рекао је за „Моцартспорт“ Јакин менаџер Александар Рашковић.

Информација о интересовању Бешикташа појавила се када и интересовање Црвене звезде да ангажује Дешона Томаса.

Блажич је у Црвену звезду дошао 2013.године из љубљанске Олимпије, а претходно је наступао за Геоплин Слован. Стандардни је репрезнтативац Словеније и учесник овогодишњег ЕП у неколико земаља, са завршницом у Француској.

Повезане вести

Leave a Comment