Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЖенски фудбалНајновијеТрансфериФудбал

Латино-појачање на Маракани за Звездине даме у копачкама!

Наше даме у копачкама ове сезоне имају велике амбиције, што је потврдио и летњи прелазни рок. На његовом самом крају, наше девојке добиле су још једно појачање.

У питању је Даниела Круз, која стиже из Јужне Америке, где је рођена, а нешто северније је наступала у протеклом периоду. Преносимо саопштење клуба након њеног ангажовања.

„Даниела Круз Мехиа (Сан Хозе, Коста Рика), двадесетчетверогодишња Латиноамериканка, репрезентативка Костарике, учесница свих светских шампионата, још од времена када је постала репрезентативка своје земље, након четверогодишње интернационалне каријере у САД, своју фудбалску каријеру наставља у Црвеној звезди.

Руководство и Стручни штаб нашег клуба, још на самом крају протеклог шампионата, дали су себи за један од задатака и довођење ове феноменалне фудбалерке у своје редове, како су тада обећали, тако су последњег дана прелазног рока и урадили, желећи да на тај начин изненаде и најпријатније обрадују, како своје верне навијаче, тако и љубитеље женског фудбала у Србији.

Облачећи данас црвено-бели дрес Даниела је са поносом истакла, како јој је посебна част да облачи дрес великог клуба, који је у својој историј био не само првак Европе, већ и првак света, као и да је пресрећна што ће своју фудбалску каријеру наставити у клубу за који од свог рођења навија и њен највећи идол и један од најбољих спортиста на свету, Новак Ђоковић.

Открила нам је и своју велику тајну, а то је да је управо Новак био кључни разлог њеног доласка у Црвену Звезду, након што је на Гугл претраживачу прочитала да је Црвена Звезда његова велика љубав, потрудила се да на сваки начин ступи у контакт са руководством ЖФК Црвена Звезда и да им понуди сарадњу.

Даниела, добро дошла у отаџбину Новака Ђоковића, добро нам дошла у Србију, добро нам дошла у Београд, добро нам дошла у Црвену звезду…“

 

Повезане вести

3 comments

dejo сеп 2, 2015 at 14:41

Dobro nam dosla ljepotice Zvezdasice pa da treses mreze po Srbije Daniela ,sa tobom Daniela da osvoji titulu Srpske lige nas ZFK Crvena Zvezda 🙂

Reply
вокс сеп 2, 2015 at 12:49

О мама, мама, мама…

Reply
dexy122 сеп 2, 2015 at 03:57

Ovo je dokaz. I dalje smo veliki.

Reply

Leave a Comment