Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Рајковић се опростио од саиграча и отпутовао у Тел Авив

Предраг Рајковић се опростио од саиграча на поподневном тренингу и кренуо пут Тел Авива, где ће одрадити медицинске прегледе а потом потписати уговор са шампионом Израела и учесником Лиге шампиона, Макабијем, који са клупе предводи Славиша Јокановић.

  • Опростио сам се од саиграча пред поподневни тренинг, било је веома емотивно, заплакао сам, али то је фудбал. то је живот. У Макабију сам због Звезде, која ће добити веће обештећење. Свестан сам да је разлика између немачке и израелске лиге велика, али је пресудила жеља да играм Лигу Шампиона, изјавио је Рајковић за Блиц, пред пут у Тел Авив.

Рајковић је истакао да остаје жал јер одлази из Звезде као капитен а није подигао треофеј и да ће се вратити на Mаракану.

  • Остаје жал што одлазим из Звезде, а као капитен нисам подигао ниједан трофеј. Међутим, не бринем, вратићу се међу црвено-беле.  

О мечевима против Челзија и Порта још не размишља.

  • Не размишљам још о мечу са Челзијем, јер тек треба да дебитујем за нови тим, али сигурно је да сам и за то спреман.

Рајко, хвала. надамо се да те у будћности чека Лига Шампиона, на Маракани.

Повезане вести

2 comments

pera авг 29, 2015 at 09:54

Hvala majstore, vratićeš se ti sigurno u svoju Zvezdu ne sumnjam. Dokazao si ko je pravi jer je za tebe klub koji voliš najbitniji za razliku od nekih drugih. Eh da nam je bar još tri Rajka u upravi gde bi nam bio kraj. Sve je dao što je mogao klubu koji voli i zato će uvek biti Zvezdin Rajko. Čekamo te legendo tek si na početku biće prilike da ponovo dodješ na Maru i podigneš pehar.

Reply
DEX-66 авг 28, 2015 at 23:05

sta da kazem..zelim ti sve najbolje jel si voleo nasu zvezdu i ziveo za nju..sad je pitanje da li je malo ili mnogo..ako gledamo sada novac nam je neophodan u jurisu na titulu ..i plus procenti od sledece prodaje…u svakom slucaju hvala ti na svemu i da nam se jednog dana vratis i zavrsis karijeru u klubu koji najvise volis….ZIVEO DELIJA

Reply

Leave a Comment