Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Рајковић: „Растајем се са Звездом!“

Иако је најављивао да ће остати у Звезди до краја сезоне и освојити титулу пре одласка, Предраг Рајковић ће последњих дана прелазног рока напустити Маракану. За његове услуге је поред Хамбурга заинтересован и Макаби из Тел Авива Славише Јокановића и посао је по свему судећи завршен.

„Макаби је послао финансијски бољу понуду од Хамбурга. Услови за играча су скоро идентични. На њему је да одлучи, али посао са Макабијем је близу реализације. На играчу је да одлучи“, изјавио је Зоран Стојадиновић за „Моцартспорт“.

Рајковић је потврдио одлазак из клуба.

„Путујем у петак или суботу у Израел на лекарске прегледе и потпис уговора. Растајем се са Звездом и овде сам провео диван период, али као професионалац за мене је наступ у Лиги шампиона велики изазов“ рекао је Рајковић за „Спорт“.

Условима у новом клубу је задовољан.

„Нема проблема пошто је у питању велики клуб и желим да оправдам својим учинкомовај ангажман и уговор треба да буде парафиран на четири године – најавио је на крају Рајковић.“

Повезане вести

7 comments

nikola j авг 28, 2015 at 03:27

proci ce mnogo vremena dok se ne „rodi“ novi Rajkovic.!E sada ce da nas trpaju svi redom …

Reply
Звезда шампион! авг 27, 2015 at 23:18

Хвала ти за све,али реч се не гази тек тако…

Reply
Vaske_tb авг 27, 2015 at 23:14

I džaba sada 56 igrača i prenatrpan vezni red kad golmana više nemamo. Treba sada cele sezone Kahrimana, staru kiksaru da gledam na golu.

Reply
pera авг 27, 2015 at 23:24

Mislim da grešiš evo ja tvrdim da Kahriman ima problem jer nije imao pravu šansu i tvrdim da je momak jedan od boljih golmana u Evropi. Razmislite vi malo o tome da posao golmana nije da non stop vadi halfove a to je radio Rajko. Sad je počeo Lune da igra i više neće biti promaje pozadi što znači da će i odbrana bolje igrati. Ako dovedemo Srnića zatvorili smo prelazni rok što se tiče dolazaka. Neke igrače treba proslediti drugim klubovima poslednjih dana prelaznog roka. Tvrdim da Vered nije igrač za Zvezdu a verovatno i Matos.

Reply
Vaske_tb авг 28, 2015 at 01:08

Ja tvrdim da je kiksara i samo se nadam da mu ova sezona neće biti jedna od lošijih jer smo onda ugasili. Lune dve godine fudbal nije igrao i načekaćemo se dok on uđe u ritam, a još ako Savo nastavi sa svojim ispadima… Odbrana nam je sada bez Rajka definitivno najslabiji deo tima sada.

Reply
pera авг 28, 2015 at 07:28

To što Lune nije igrao dve godine nije bitno. Ko iole zna fudbal znaće i da igraču kao on treba malo vremena da se vrati. Sa njim na levom halfu zatvorićemo tu famoznu levu stranu i ako Ibanjez više obrati pažnju na svoje obaveze u odbrani u odnosu na napad imaćemo zaključan kazneni prostor. Vule se jadnik mučio na tom levom halfu jer je dešnjak i po navici juri na tu desnu stranu a ovamo ostanu rupe.. Nije bitno ko će igrati Vule ili Savo biće to sigruno odlična odbrana jer grof nije od juče i zna da sve počinje od odbrane. S obzirom da Donald i Gruja dovoljno trče i zatvaraju sa ovim brzancima u napadu biće to tim bombonica. Franjevci nemaju ništa od tima sem Abua i Živkovića za koga se videlo kad je pored njega ozbiljan igrač a to je recimo bio Fića da loptu ne može da pipne. Mene brine to ispadanje Sava i Petka na desnoj strani jer ne prate dovoljno jedan drugog. To treba popraviti a za ostalo će se pobrinuti Katai.

Reply
Vaske_tb авг 28, 2015 at 17:56

To što nije igrao dve godine jeste bitno, a još bitnija stvar u svemu tome je povreda pete koju je imao. Nije on zaboravio da igra, znaće on da se postavi i nadam se komanduje odbrani, ali trebaće vremena dok ne povrati snagu i brzinu. Kao što kažeš – ko iole zna fudbal zna i da fudbaler koji izgubi na hitrini i fudbaler koji nema kondiciju, u mnogome umanjuje svoju efikasnost na terenu. Takve primere imaš u ostalom svake godine u našoj Zvezdi jer stalno dovodimo nespremne igrače. Kad pominješ Kataija, obrati pažnju kako je čovek igrao prošle godine a kako igra sada i biće ti jasno o čemu pričam. I da, mene brine to što nam Katai rešava utakmice a ne Jović ili Vieira. Imati pleja koji rešava je bonus, ali osnovu uspeha svake ekipe čini pravi golgeter, kada pričamo o navali. Posle Pantele i Žige, imali smo samo Mrđu i Daudu jedne sezone i to je sve. Nikako da dovedemo tog pravog špica koji daje 15-20 golova po sezoni.

Leave a Comment