Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеТрансфери

Ватерполисти и без голмана, Драксимовић у Аустралији

Марко Драксимовић је нови играч који је напустио ватерполо клуб Црвена звезда. Каријеру наставља у Аустралији.

Драксимовић је у клубу од 2010.године, а углавном је био резервни голман иза Гојка Пијетловића и Дениса Шефика. У прошлој сезони је добио већу минутажу, бранио је на већини утакмица и очекивало да се наредне сезоне буде први голман. Ипак, и он је дигао сидро и каријеру ће наставити у Делфинима из Перта. За пет година освојио је две дупле круне, Лигу Шампиона и Суперкуп Европе.

  • Срећан сам што ми је указана прилика. Одлазак у Аустралију је свакако велики изазов за мене. Екипе је млада, али са великим амбицијама у наредној сезони. Тренер је Лорензо Ценци, који је некада играо за Брешу, а са мном ће играти и некадашњи ватерполиста Београда и Жака, Кристофер Ванг. Надам се да ћу оправдати поверење и допринети остваривању циљева мог новог клуба, истакао је Драксимовић за Ватерполо вести.

У Црвеној звезди су сада само остали јуниори.

Повезане вести

1 comment

djole авг 25, 2015 at 21:04

Pod hitno FK i KK da uplate vaterpolo klubu po 60-70.000 eura. To je za njih nista a VK bi dobio poslednju sansu da se spase i dovede 5-6 igraca koji bi mogli da iznesu sledecu sezonu..Ako toga ne bude i ako se VK ugasi zbog 200.000 eura duga, to ce biti sramota citavog sportskog drustva..

Reply

Leave a Comment