Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновије

Калинић: Хвала и видимо се!

Никола Калинић, репрезентативац Србије и освајач трипле круне са црвено-белима у минулој сезони опростио се од црвено-белих поруком на свом Инстаграм профилу уз колаж фотографија на којима су неки од историјских тренутака из најуспешније сезоне у клупској историји дугој 70 година.

– Нећу никада, а не бих ни могао заборавити све што се десило у 2014/2015. години, толико емоција, успеха, неуспеха, радовања, другарства, пријатељства.. Хвала свима, саиграчима пре свега, али и стручном штабу, навијачима, свима који су били уз нас целе године, али и онима који су нас мрзели и терали нас да идемо више, јаче, боље. Све у свему укратко, хвала и видимо се! – написао је популарни Калина.

11356628_901072839973141_827789425_n

Калинић се тренутно са репрезентацијом Србије припрема за предстојеће Европско првенство, а у новој сезони ће гостовати у Београду са Фенербахчеом у оквиру групне фазе Евролиге, када ће навијачи Црвене звезде имати прилику да поздраве једног од својих љубимаца и још једном му се захвале за сјајне партије у најтрофејнијој сезони од оснивања клуба.

Повезане вести

Leave a Comment