Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Цирбес повредио скочни зглоб

Првотимац Црвене звезде Телеком и репрезентативац Немачке Маик Цирбес доживео је повреду скочног зглоба и предстоји му дужа пауза. На припремној утакмици против Летоније за предстојеће Европско првенство, Цирбес је незгодно доскочио и повредио леву ногу.

Маикова повреда је болна, он има велики оток, а прве прогнозе нису претерано охрабрујуће – почиње причу Мирко Павловић, спортски директор црвено-белих и додаје:

Управо због тог великог отока на снимцима се није могао јасно видети степен повреде. Нови снимак ће бити урађен за седам дана и тада ћемо имати прецизније информације. Прве процене указују на то да ће Цирбес пропустити Европско првенство и да му предстоји дужа пауза. Медицинска служба Црвене звезде је у сталном контакту са лекарским тимом репрезентације Немачке и помно ћемо пратити ситуацију – констатовао је Павловић.

Маик Цирбес је у значајној мери напредовао прошле сезоне у Звездином дресу. Био је један од кључних играча у одлучујућој четвртој утакмици финалне серије плеј-офа АБА лиге против Цедевите, а изванредно је одиграо и финале плеј-офа Супер лиге Србије против Партизана.

Борбеном центру који на сваком кораку истиче припадност Црвеној звезда желимо што бржи опоравак.

Повезане вести

Leave a Comment