Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Луис Ибањез гост у Фан зони

Фан зона, коју од ове сезоне организујемо уочи сваке утакмице на стадиону „Рајко Митић“, бележи све веће посете и привлачи све више интересовања.

Нема сумње да ће тако бити и у недељу, 23. августа, када ће гост Фан зоне бити Луис Ибањез. Леви бек Црвене звезде, због повреде, неће моћи да наступити у дерби сусрету који Црвена звезда игра са Јавором, али ће своје време посветити свима који посете западну трибину Маракане уочи утакмице.

Као и увек, сви они који желе да буду део Звезде, имаће прилику да се на истакнутом штанду у оквиру Фан зоне учлане у свој клуб (или обнове чланарину), а свако ко то уради, добиће на поклон дневну улазницу за западну трибину. „Огласна табла“ са порукама за фудбалере показала се као веома интересантна за посетиоце, па се очекује да ће и овога пута табла бити препуна папирића који ће касније бити спуштени до свлачионице првог тима. Наравно, и за сваку поруку коју оставите, можете очекивати Звездин балон. Од И овога пута, малишане очекује надигравање у популарним „коцкицама“, a присутни ће имати прилику да се опробају и у стоном фудбалу.

Атмосферу ће додатно улепшати и познате навијачке песме, а у самој Фан зони биће могуће купити било који од Звездиних многобројних артикала. Позивамо све Звездаше да од 17 часова дођу у црвено-белу зону и уз музику и мноштво активности проведу време до почетка утакмице.

fff

Повезане вести

1 comment

dejo авг 22, 2015 at 14:19

Odlican potez ljudi koji su sada u nasoj Crvenoj Zvezdi ,zasto ne bi se napravila ovakva akcija nase Crvene Zvezde negde u inostranstvu jer bi to puno doprinijelo marketingu nase Crvene Zvezde ,ovo bi trebao da napravi buduci kupac nase Crvene Zvezde bilo da je to kompanija Gasprom ili jedan Sejik Bin Zajed u pitanju naprimjer ,to bi znacilo prosirivanje nekih novih vidika ,jacanje nase Crvene Zvezde u svakom drugom obliku zasto se bjezi od kupovine nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment