Moja Crvena Zvezda
БлоговиВажноДомаћи шампионатДраганНајновијеФудбал

Ако је гол Мбођа намештаљка, шта је Сикимићев?

Тресла се фудбалска Србија пре неколико недеља када је Звезда савладала ОФК Београд са 6:2. Понајвише су српски дактилографи (они се међусобно називају новинарима, да се не изненадите) апострофирали први гол Мамаду Мбођа, који је, како се писало „остављен сам као дух да гађа где жели“.

Питамо се, како поменути дактилографи гледају на недељну утакмицу између Црвене звезде и Вождовца, и на гол домаћих за 2:1 који је постигао Предраг Сикимић? Ако је Мбођ остављен сам као дух да пуца где жели, шта је са Сикимићем? Е па, видите, то је ГРЕШКА одбране Црвене звезде, кажу дактилографи. КАТАСТРОФАЛНО издање одбране Црвене звезде које наставља са кардиналним грешкама.

Дакле, имамо две готово идентичне ситуације, али је у првој гол чиста намештаљка, јер га је дала Звезда. А гол који је Звезда примила је последица њене очајне дефанзивне линије. Како год да окренемо, ‘ајде да запљујемо Звезду, рекло би се. 

Како поменусмо и раније, надамо се да ће се дактилографи поприлично загрцнути приликом конзумирања следећег бурека.

Погледајте и сами па процените.

mbodj-sikimic

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

4 comments

Red авг 10, 2015 at 20:10

Kod našeg gola je posle kornera preko 190 visoki Rendulić prebacio loptu na drugu stranu, pa je usledio novi centaršut. Da su tako namerno odigrali već bi osvojili još jednu Srebrnu Amforu.

Reply
dragan авг 10, 2015 at 17:37

Ma mi namestamo a glodarima je sudijska greska ili greska igraca,tako bilo i bice.Ovo sad ispada maltene da se jos i pravdamo nekom za postignute golove

Reply
dejo авг 10, 2015 at 15:43

Licno kao Zvezdas mislim da su i jedan i drugi odbrabeni fudbaleri i fudbaler OFK Beograda i fudbaler nase Crvene Zvezde pogresili ovde u potpunosti

Reply
czovac авг 10, 2015 at 16:06

Greska defanzivaca nije sporna, ni kod naseg gola, ni kod gola Vozdovca…ali se postavlja pitanje da li je namerna!
Ikreno, nadam se da nase greske jesu namerne, jer bi to znacilo da u ekipi nemamo bas toliko nesmotrene igrace, sklone cestim greskama.

Reply

Leave a Comment