Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Mихајло Пјановић: Без навијача Звезда није исти клуб, али мора се знати шта смеју, а шта не!

Црвена звезда је у својој богатој историји била препознатљива и по својим нападачима, који су по правилу били љубимци навијача. У постбаријевској ери, није их било много као некада раније. Након Дарка Панчева, сјајан учинак имали су Анто Дробњак, Дарко Ковачевић, Зоран Јовичић, Горан Друлић, Марко Пантелић, Никола Жигић, Драган Мрђа… Међу њима је и легендарни Михајло Пјановић.

Он је за „Информер“ говорио о стању у својој Звезди, навијачима, кризи…

Снага навијача у Звезди увек је била велика, али се до данас много тога променило. Они су неопходни, јер Звезда без њих не би била клуб који јесте. На утакмице дође двадесет или више хиљада људи и њихова подршка много значи играчима. Ипак, треба исправно поставити ствари и одредити прецизно шта је чија улога, шта смеју, а шта не.

Легендарни „Пјана“ види финансијску ситуацију као узрок највећег броја проблема.

Не могу да препознам клуб у којем сам играо. Све полази од финансијске ситауције, јер кад нема новца онда много тога креће наопако.

Повезане вести

1 comment

dragan авг 10, 2015 at 17:43

Jel ovo neka skrivena kamera? Da li je moguce da neko zaista veruje u one price da su navijaci,sami od sebe,usli na stadion i rekli upravi da ide? I onda su oni,poteni kakvi jesu,jedan po jedan,dali ostavke,politicari i ljudi na visokim polozajima koji blisko saradjivase sa Vucicem? I oterali ih neki navijaci? Sta kao neki Antic,inace politicar,nema obraz kao djon,kao i svi drugi politicari u ovoj zemlji? Ne znam kakve su to igre i ko je tu intervenisao ali saznacemo u svakom slucaju uskoro

Reply

Leave a Comment