Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаПрипреме

Кошаркаши започели припреме, Јовић опорављен

Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић обавио је прву прозивку на старту припрема за нову сезону. Шеф стручног штаба црвено-белих окупио је 12 играча који су у специјалистичкој ординацији Вита Маxима обавили све неопходне лекарске прегледе и медицинска испитивања.

Лазић, Јовић, Тејић, Ребић, Каплановић, Чворовић, Гудурић, Апић, Давидовац, Лазаревић, Добрић и Ђукановић били су веома расположени, а позитивну атомсферу је додатно подигла и посета Звездиних репрезентативаца. Наиме, слободан дан пред наставак припрема селекције Србије за Европско првенство Лука Митровић, Немања Дангубић и тим менаџер Небојша Илић искористили су да посете саиграче и јаве се тренеру Радоњићу.

Прву недељу припрема искористићемо да играче постепено уведемо у рад и у том периоду планирано је трчање и тренинзи у сали. Стефан Јовић се опоравио после проблема са лађеима које је имао, почиње нормално да ради са екипом. Са друге стране Марко Тејић због повреде руке коју је зарадио на Европском првенству за младе у Италији биће спреман да ради са лоптом од 28. августа.

Од следеће недеље састав црвено-белих биће јачи за још тројицу јуниора:

– Од 17. августа екипи ће се прикљуичити Бориша Симанић, Алекса Раданов и Давид Миладиновић, који су добили продужени одмор. Такође, Софоклис Скорцанитис у Београд долази 24. августа и одмах ће се почети рад са тимом.

Црвена звезда Телеком је већ потврдила учешће на два веома јака турнира:

– У наредном периоду покушаћемо да организујемо још неколико пријатељских утакмица, поред припремних турнира у Краљеву и Задру где смо већ потврдили учешће у, како бисмо максимално спремни дочекали почетак сезоне и први такмичарски меч у АБА лиги – закључио је Радоњић.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment