Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

И ЈУБМЕС банка остаје спонзор!

Невероватне ствари се дешавају у ФК Црвена звезда. После Телекома. који је остао спонзор, иако је најављено да неће продужити најављени уговор, ЈУБМЕС банка је само пар сати по окончању уговора о донацији издала саопштење у коме обавештава да ће остати у Звездином спонзорском пулу.

Саопштење преносимо у целости.

ЈУБМЕС банка Београд наставља сарадњу са нашим најтрофејнијим клубом, Фудбалским клубом Црвена звезда и верује да ће Црвена звезда и у будућности бити на свом шампионском путу.

Убеђени смо да су тешкоће пролазног карактера.

ЈУБМЕС банка Београд

А пре пар сати је било овако.

jubmes1
Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

dejo авг 8, 2015 at 13:01

Napokon jos malo lijepih vijesti u nasoj Crvenoj Zvezdi a najbolje bi bile vijesti kad bi neke vodje bile otjerane iz nase Crvene Zvezde i zabranjen im prilaz stadionu do pravih promjena a do bi mogla bit kupovina nase Crvene Zvezde bilo da je to jedna kompanija ili vlasnik u pitanju i jedno i drugo bi dobro bilo samo da dodje do takvih promjena to jedino moze da drzava Srbija rijesi ,ako ima neki zakon zasto cekati da ga sprovedes Vlado Srbije ,obradi te im se svi dobri Zvezdasi i dobre Delije reci te im ako vam je u interesu premijeru Srbije naredite policiji Srbije da pohapsi te vodje huligane unistitelje nase Crvene Zvezde pa da posle toga ih sud osudi na cetrdeset godina zatvora uz zabranu prilaska vise stadionu nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment