Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Бориша Симанић на јуниорском Ол-стару

Још једно признање за КК Црвена звезда и рад са млађим категоријама стигло је овог пута са адресе ФИБА Европа. Јуниорски репрезентативац Бориша Симанић, добио је позив за учешће на „Алл-стар“ утакмици коју организује европски огранак светске куће кошарке.

Симанић се тако нашао у друштву 24 најталентованија јуниора Европе, који ће одиграти ревијални меч у француском граду Лилу 18. септембра ове године.
Утакмица се одиграва као манифестација у склопу Европског првенства 2015. и тренерског семинара који се такође одржава у организацији ФИБА Европа у време трајања континенталног шампионата.

Позив Симанићу на утакмицу најбољих јуниора Европе представља још једну потврду доброг рада у млађим селекцијама КК Црвена звезда Телеком, али и огромног потенцијала који Симанић показује у претходних неколико сезона.
Бориша Симанић је 2013. године освојио сребрну медаљу на европском првенству за кадете, док је овог лета са јуниорима Србије био пети на ЕП у Волосу. Са Звездом је освојио титулу шампиона у кадетској конкуренцији 2014. године као и шампионски пехар на финалном турниру Евролиге у Милану прошле године.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment