Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Срнић: „Чуо сам само гласине…“

Црвена звезда дефинитивно жели да свој тим појача са двојцем Чукаричког. Славољуб Срнић и Никола Стојиљковић су поново тема спортског сектора на Маракани, али наш некадашњи омладинац о томе не зна ништа, обзиром да није чуо ништа сем гласина.

„Допиру и до мене те гласине, али искрено – мене нико није контактирао нити знам из прве руке да се Звезда интересује. Не знам више ни шта да коментаришем на ту тему пошто ово није први пут да се прича о мом повратку. А не знам ни какви су планови људи из клуба. Ипак је Црвена звезда ривал из првенства. Не знам да ли би људи из Чуке дозволили да појачам противника. Не знам стварно како они размишљају“ рекао је Срнић за „Моцартспорт“.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

DEX-66 авг 4, 2015 at 20:35

e ovaj ce da odvede zvezdu i ligu sampiona..e braco moja s cim se mi zanosimo..sa srnicima,karaklajicima,stojkkovicima ..nemam reci..hiljadu takvih igraca imate i u nizim rangovima..doveli 8 stranaca a kad se svi saberu vrede kao jedan..a bolje da dovedu dva extra i daju i dobru platu nego 8 kakve vec imamo..kao sto u kosraci radi dr.Covic dovede 2,3 stranca i dobra plata a rezultati se vide

Reply

Leave a Comment