Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Пеле у Београду на преговорима са Звездом!

Како пише „Спорт“, португалски везиста Мамaду Пеле је јуче стигао у Београд на преговоре са нашим фудбалким клубом!

Млади фудбалер је потписао у јуну уговор са Бенфиком након одличне сезоне у Белененсешу, да би одласком Жезуса у Спортинг био бачен у други план. Био је на корак од Пасош Фереире, али су његови агенти одлучили да му је боље у Звезди.

Погледајте какав шут има Пеле.

Пеле ће данас преговарати са челницима нашег клуба, а на Маракани би требао да игра као позајмљени играч Бенфике, док би Звезда могла да га откупи наредног лета.

Како даље преноси „Спорт“, очекује се да се већ данас зна хоће ли снажни задњи везни остати на Маракани или ће каријеру ипак наставити у Пасош Фереири.

На листи жеља нашег клуба налази се и Гојко Цимирот као и Мирко Иванић, који је синоћ поново изјавио да нема намеру да напушта Војводину због Звезде или Партизана.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

3 comments

Estrella Roja јул 31, 2015 at 16:45

Neki tzv. insajderi pišu da je Pele samo alternativa jednom igraču,takođe strancu,sa kojim je navodno sve dogovoreno.Po tim izvorima Portugalac je samo dimna zavesa.Sve to mi deluje veoma konfuzno.Pa,zašto bi igrač ,inače jedan od boljih u portugalskoj ligi,onda uopšte dolazio za Beograd.Bojim se da ne završimo na kraju u cajtnotu sa nekim domaćim legionarima koji su skoro pa ispisnici Saše Ilića.Za mene je Dinamov sistem koji Mamić iskorišćava dosta dobar.Daje uvek priliku trojici ili četvorici dvadesetogodišnjaka iz svoje škole(kasnije ih skupo prodaje,a realno i reprezentacija njihova ima koristi),a ostalo su uglavnom stranci koji su mnogo bolji od domaćih igrača iz njihove lige.Naravno,nemamo mi taj novac za skupa pojačanja,međutim,trebalo bi za 3- 4 strana fudbalera odvojiti novac.Glupo pravilo sa strancima nas ograničava da sastavimo tim po želji.Ako dođe taj misteriozni stranac ili Pele,najverovatnije odlazi Mbođ,što bi bila,po mom mišljenju,velika glupost.
Zašto pominjem Mamićev sistem kao poželjan?Videli smo da mi ne možemo da dovedemo mlade igrače izrazitog dara.Primeri Gaćinovića,Antonova,Ivanića,Zdjelara..ranije se sećam slične sapunice sa Kačarom,za koga je navodno nuđen novac koji bi učinio taj nedosanjani transfer kao najveći u istoriji srpskog fudbala,pa i za vreme Jugoslavije.Šta nam ostaje..igrači poput Cvetkovića,Gavrić,a Stojanovića,Rendulića koje jednostavno ne možemo da utrapimo ni domaćim klubovima u zoni ispadanja.

Reply
teks viler јул 31, 2015 at 12:51

Na pozajmicu?O nesrecna veceri kad je Aleksandar Veliki poslao izaslanike u ponoc da spasavaju Zvezdu.

Reply
Шимин јул 31, 2015 at 11:22

Ма тако је, само странце доводити. Видели смо синоћ како се завршила погубна политика Војводине са форсирањем домаћих играча.

Reply

Leave a Comment