Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Кошаркаши стартују 10. августа, базичне припреме у Београду

Кошаркаши Црвене звезде Телеком 10. августа почеће припреме за сезону 2015/2016. По обичају, црвено-бели ће најпре у специјалистичкој ординацији Вита Максима урадити комплетне лекарске прегледе и медицинска тестирања, а од 11. августа кренуће са тренинзима. Тренер Дејан Радоњић ће за разлику од претходних година базични део припрема уместо на Залтибору одрадити у Београду.

Већ сада је познато да ће црвено-бели учествовати на турниру у Краљеву који ће се одржати 12. и 13. септембра, а осим Звезде на овом турниру играће Мега Лекс, солунски ПАОК и турски Трбазон. Изабраници Дејана Радоњића учествоваће и на веома јаком турниру у Задру од 24. до 27. септембра где ће играти чак пет еврологашких екипа. Звезда је смештена у Б групу заједно са Дарушафаком (утакмица на програму 25. септембра) и Фенербахчеом (утакмица на програму 26. септембра), док ће у А групи бити Олимпијакос, минхенски Бајерн и Задар.

Последњег дана турнира, 27. септембра играће се утакмице за пласман.

Такође, црвено-бели су заказали још једну пријатељску утакмицу против бундеслигаша Краилсхајм Мерлинса која је на програму 17. септембра у Београду, а у наредном периоду биће познати противници за још неколико контролних мечева који су у плану.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment