Moja Crvena Zvezda
БлоговиВажноДраганНајновијеФудбал

Нова срамота српских медија – ОФК-овци наводно на саслушању, а они на тренингу!

Ако сте сумњали да јој има краја, погрешили сте. Срамота српских медија се наставила. У среду је неколико портала објавило како „из својих извора“ сазнају да су играчи ОФК Београда били на саслушању у МУП-у, и све зачинили бомбастичним насловима и текстовима.

Међутим, убрзо је уследио демант фудбалера и руководећег кадра „романтичара“.

„Преко медија смо сазнали да ће државни органи да покрену истрагу и да ће бити саслушања, и немам никакав проблем да се одазовем на било који позив и дам изјаву коју сам већ више пута поновио, али, то се није десило у среду. У 15 часова сам био у Терапи центру на третману задње ложе, а са мном је био и Богдан Планић. У 18.00 смо се окупили на стадиону, где смо тренирали до 20 часова. Нормално, тренинг је водио наш шеф Владимир Петровић. И нико није рекао да био на саслушању“ рекао је Дражић за „Новости“.

Интересантна је чињеница да је невладина организација која је пријавила МУП-у овај сусрет пријавила у исто време и сусрет Партизан – Металац, међутим након те информације апсолутно ништа више о пријави тог сусрета не можете негде прочитати. Дојаве, тајни телефонски позиви, информације од НН лица, голубови писмоноше који носе коверте са поверљивим подацима и слично добијају се САМО за утакмицу у којој је учествовала Црвена звезда, иако је пријављен и сусрет комшија! Ипак, некоме је у интересу да се пише ИСКЉУЧИВО о утакмици Црвене звезде, не и о утакмици Партизана.

Па тако, за данас очекујте да ће се у МУП-у на саслушању појавити Божовић, Рајковић, Веред и Јовић, баш у оно време док буду одмарали након тренинга. Али, будимо искрени, какве то има везе и шта наши играчи заправо знају где су и шта раде, има ко о томе мисли и води рачуна – српска жута штампа и њени дактилографи!

На крају, питамо се, срамоти ли се иједан од новинара, инструисан да пише овакве глупости? Има ли образа? Да ли му је пријао бурек добијен за овај и сличне текстове? Искрено се надамо да му је пресео, те да је морао да се задовољи грицкањем своје дипломе. Да, мислим на ону на којој пише – „Успешно завршен двонедељни курс за женског фризера.“

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment