Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ново! „Фан зона“ на западу Маракане!

Црвену звезду у петак од 20 часова очекује први овосезонски дуел на стадиону „Рајко Митић“ и то против нишког Радничког у оквиру трећег кола домаћег првенства. Улаз за све навијаче је слободан, а клуб је одлучио да од ове утакмице покрене и Фан зону која ће се налазити испред западне трибине.

Позивамо све Звездаше да већ од 17 часова дођу у црвено-белу зону и уз музику и мноштво активности проведу време до почетка утакмице. Очекује вас много интересантног садржаја, како за наше најмлађе навијаче, али тако и за оне старије.

У Фан зони лако ћете моћи да се учланите у клуб или продужите ваше чланство, и уз то добијете поклон, да попричате и сликате се са неком од многих легенди Црвене звезде, али и са првотимцима нашег клуба. За малишане ће бити организовано бојење лица у црвено-бело, као и фотографисање са позадинама на којима су садашњи фудбалери. Оно што је најважније, сви ће моћи да оставе поруку за играче на посебној табли која ће касније бити спуштена до свлачионице првог тима. Наравно, и за сваку поруку коју оставите, можете очекивати Звездин балон.

Атмосферу ће додатно улепшати и познате навијачке песме, а у самој Фан зони биће могуће купити било који од Звездиних многобројних артикала.

Очекујемо вас у првој црвено-белој Фан зони, у петак од 17 часова испред западне трибине стадиона, а после, наравно, и на самој утакмици против Радничког из Ниша, где ћемо сви бити ветар у леђа нашим момцима до нове победе.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

dusan јул 29, 2015 at 23:41

super! fan zona je bas ono sto nam je bilo neophodno! mi sve imamo osim fudbalskog tima. Pelea satro ne zelimo, Sarajevo nas je oladilo za Cimirota, Ignjoski bi bas hteo ali sada nije realno… makedonci pisu da hocemo nekog grobara za koga se ne secamo ni da je tamo igrao. taj pokriva centralnog i zadnjeg veznog. verovatno je kvalitet tipa stojanovica ili bosancica ili jos gori. ovo je sve tesko prezivljavati vise. fan zona….

Reply
teks viler јул 30, 2015 at 08:16

E,Bosancic(i Avramovski)su za ovu zvezdinu ekipu-velemajstori.Ko bi pruzio vise od Bosancica u situaciji kada te „navijaci „docekaju „na noz“i kad ulazis na svakoj drugoj utakmici.A ono sto uradi vecina vezista Zvezde sa loptom to ce Bosancic uraditi sa sljivom.O Avramovskom ni reci.Ipak,sramota me kao Srbina sta smo uradili sa biserom makedonskog i balkanskog fudbala,koji je izabrao Zvezdu a mogao je bilo gde…

Reply

Leave a Comment