Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Небојша Човић: „Никакву званичну понуду за трансфер Николе Калинића нисмо добили“

КК Црвена звезда Телеком поново је приморан да демантује неистините информације о наводном трансферу првотимца црвено-белих које поједини медији очигледно објављују са неком тенденцијом.

Иако је на недавној конференцији за медије председник клуба Небојша Човић јасно ставио до знања да Никола Калинић има важећи уговор са Звездом, да је у наредној сезони преко потребан црвено-белима и да никаква званична понуда за његов трансфер није стигла на адресу клуба, поједини медији су наставили са спекулацијама о одласку репрезентативца Србије из редова црвено-белих у Фенербахче.

Те информације су потпуно нетачне, а такав начин извештавања и обавештавања јавности је крајње непрофесионалан и неодговоран и наноси штету Црвеној звезди. Још једном ћу поновити да никакву званичну понуду за трансфер Николе Калинића нисмо добили, а ако је икада будемо добили о томе ћемо обавестити јавност, јер немамо разлог да било шта кријемо. На овај начин се беспотребно узнемирава и Никола Калинић који се налази на припремама репрезентације, јер је реч о потпуним дезинформацијама. Било би добро да се већ једном престане са објављивањем неистина – констатовао је Небојша Човић.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment