Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Звездин капитен извлачио куглице у Санкт Петербургу

Предраг Рајковић, голман и капитен Црвене звезде имао је ту част да буде део свечане церемоније жреба група квалификација за Светско првенство у Русији 2018. године, које је у суботу одржано у Санкт Петербургу.

Најбољи голман светског шампионата за играче до 20 година извлачио је куглице са именима националних тимова у зони Океаније, а помагао му је Алексеј Смертин, некадашњи репрезентативац Русије и учесник Мондијала у Јапану и Јужној Кореји 2002. године.

zzzzzzzzzzrajkovic-zreb

Иако је жреб дочекала тек у трећем шеширу, Србија је имала више среће него икад, јер је рука некадашњег голгетера немачке репрезентације Оливера Бирхофа нашем националном тиму за противнике доделила Велс, Аустрију, Републику Ирску, Молдавију и Грузију.

После сјајних одбрана у Звезди и великог успеха са Орлићима очекује се да Предраг Рајковић ускоро постане и стандардан чувар мреже сениорске репрезентације Србије, али ће пропустити утакмицу другог кола шампионата Србије на гостовању против Металца обзиром да се у Србију враћа на дан утакмице у јутарњим часовима. Његово место ће највероватније заузети Дамир Кахриман, али постоји шанса и да између статива стане млади Филип Манојловић.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment