Moja Crvena Zvezda
Архива

Košarkaši vredni i po vrućinama

-Velike su vrućine, ali nam je sigurno mnogo bolje nego da smo u Beogradu. Tokom popodnevnog odmora zbog visokih temepratura teško može da se zaspi, ali važno je da sve to nadoknadimo noću. Uveče malo osveži, bude mnogo prijatnije pa budemo u prilici da se naspavamo – počinje priču krilni centar Crvene zvezde Nikola Marković.

Zbog povrede koju je zadobio prošle sezone, Marković je sa treninzima ovog leta počeo još 15. jula:

-To je bila dobra odluka kako bih se na vreme uveo u trenažni proces, jer sam dugo pauzirao. Napori mi ne padaju teško, jer sam se baš uželeo košarke – naglašava Marković.

Zbog preloma kosti u desnom stopalu, Marković je u gipsu bio punih 13 nedelja:

-Jedva sam čekao da se vratim na teren. Povreda mi se desila potpuno neočekivano, u šetnji. Ni sanjao nisam da ću toliko dugo biti odsutan. Ali, na sreću, sada je sve to iza mene. Dobro se osećam i normalno treniram sa ekipom.

Dolazak Svetislava Pešića u klub doneo je i mnogo novina u radu:

-Pešić je zaista vrhunski trener i to nam svima pokazuje iz dana u dan. Veliko je zadovoljstvo raditi sa njim, jer na bukvalno svakom treningu naučimo nešto novo. Konstantno nam drži pažnju i koncetraciju i siguran sam da će to doneti rezultat. Vredno radimo, uigravamo se i temeljno spremamo za sve ono što nas očekuje.

I Marković je naglasio odličnu atmosferu u ekipi i dodao:

-Slobodno vreme uglavnom provodimo u hotelu, jer nam se zbog velike vručine nigde ne izlazi. Uglavnom igramo video igre, a najzastupljeniji je fudbal. Često igramo u parovima, a moj partner je Aleksadar Cvetković i moram da priznam da nam dobro ide, jer retko gubimo – zaključio je raport sa Zlatibora Marković.

Повезане вести

2 comments

Leave a Comment