Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Срећно Боби

Бобан Марјановић је за две године играња у црвено-белом дресу оставио велики траг. Посебно је била упечатљива сезона 2014/2015 у којој је просто блистао и био један од најзаслужнијих за најуспешнију сезону у историји клуба у којој су освојена чак три трофеја.

Снажни центар потписао је уговор са Сан Антониом и тако остварио дечачки сан да заигра у НБА лиги. До најјаче лиге света Марјановић је стигао захваљујући одличним партијама у црвено-белом дресу. У сезони 2014/2015 чак три пута је био именован за најбољег играча кола у Евролиги. Такође, био је убедљиво најкориснији центар елитног клупског такмичења и именован је у идеалну петорку Евролиге.

Изабран је у идеални тм АБА лиге и проглашен је за МВП-ија финала регионалног такмичења.

Треба истаћи да је после Растка Цветковића Бобан Марјановић други кошаркаш који је директно из Црвене звезде отишао у НБА лигу. КК Црвена звезда Телеком изражава велику захвалност Бобану Марјановићу на свему оном што је дао клубу и жели много среће у наставку каријере.

Повезане вести

1 comment

Helou јул 15, 2015 at 10:28

Ljudi, ne vezano za temu, je l’ pratite vi omladinsku kosarkasku reprezentaciju? Rebic-Tejic? Ljudi razvaljuju, u proseku po 15 poena!

Reply

Leave a Comment