Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Даниел Аврамовски на позајмици у ОФК Београду

Даниел Аврамовски наредну сезону провешће у ОФК Београду као позајмљен играч Црвене звезде, где ће га тренирати четврта Звездина звезда, Владимир Петровић Пижон.

Млади македонски репрезентативац је прошлог лета стигао у Црвену звезду и са ореолом једног од најталентованијих играча у региону добио чувену Звездину десетку. Имао је фантастичан почетак, на дебију је постигао победоносни гол против Спартака на Маракани. Ипак, остатак сезоне није ишао по плану, доста је кубурио са повредама и није успео да се избори са притиском великог појачања. За Звезду је прошле сезоне одиграо 13 утакмица и постигао један гол.

После долазака појачања, пре свих Португалца Уга Виеире, одлучено је да Аврамовски сезону проведе на Старој Карабурми, а управо ће ОФК Београд и Црвена звезда у недељу играти у 1.колу Суперлиге Србије, од 17 часова.

Осим Аврамовског, раније су на позајмицу у Спартак из Суботице прослеђени Марко Маринковић и Душан Живковић.

Повезане вести

3 comments

dusan јул 12, 2015 at 20:00

ovo je van mozga.

Reply
milos јул 12, 2015 at 18:50

ja neznam sta je ovo sve se radi naopako. dvojicu medju najboljima salju za ofk i spartak. Ljudi moji sta se ovo vise desava, da li je moguce da se i dalje forsiraju panjevi od igraca a rekose bozovic nedozvoljava da mu se niko mesa u tim. Mislim stvarno da je prevrsilo svaku meru jer ovo mucenje nikako nema kraja. Velika tuga u srcu koja nikako da ode.

Reply
VLCZ јул 13, 2015 at 18:51

Ima i Grof cenu…

Reply

Leave a Comment