Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Драган Младеновић нови директор Омладинске школе ФК Црвена звезда

Бивши фудбалер Црвене звезде и бивши тренер генерације 1998. у омладинској школи, Драган Младеновић, нови је директор Омладинске школе ФК Црвена звезда. Младеновић ће на тој функцији заменити Срђана Васиљевића коме је истекао уговор. Први радни дан новог директора је понедељак.

Драган Младеновић је у разговору за МЦЗ потврдио да је постигнут договор, а Звездан Терзић је за Мондо изјавио да је сигуран да ће Драган Младеновић подигнути школу на нови ниво.

Уверен сам да ће Младеновић успети да подигне ниво Омладинске школе да постане најбоља на Балкану, што Црвеној звезди и припада. Имаће максималну подршку свих стриктура унутар клуба да то и оствари.

Драган Младеновић је рођен 16.фебруара 1976.године, у Ушћу. У два наврата наступао за Црвену звезду, 2002-2004 и у најуспешнијој сезони у дугом периоду, 2005-2006. У Црвену звезду је стигао из Земуна, а у каријери је наступао и за Глазгов Ренџерс, Реал Сосиједад, корејски Инчон, Рудар Пљевља и Слогу из Краљева. Годину дана је био тренер и генерације 1998.

Срећно, Млађо!

Повезане вести

2 comments

teks viler јул 8, 2015 at 13:04

Dosta je samo procena poput one da Filip Djuricic i Nemanja Matic nemaju potencijal za Zvezdu(Krmpotic) ili kad je oteran Uros Djurdjevic kod cika Ranka(Radmanovic)ili pak kad su dva puta oterali heroja sa Novog zelanda,Maksimovica.

Reply
pera јул 8, 2015 at 06:22

Prosto je neverovatno da bivši fudbaleri nisu zainteresovani da svoje znanje prenesu klincima. Nije valjda da je sa prestankom aktivnog igranja fudbala njima i prestalo interesovanje za fudbal. Zvezda kao najveći klub na ovim prostorima mora da animira svoje bivše fudbalere da doprinesu klubu stvaranjem mladih fudbalera kroz trenažni i skauting proces. Ovakvi asovi poput Mladenovića su dobrodošli u struci kluba.

Reply

Leave a Comment