Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Да ли сте за повлачење дреса са бројем 26? (АНКЕТА)

Потрешени страшним вестима које су јуче поподне стигле из Кине, многи навијачи су нам се јавили са предлогом да дрес који је Горан Гогић носио у сезони када је након седам година враћена титула на наш стадион, буде повучен из употребе.

Гогић је имао велики допринос те сезоне, а срца навијача је освојио одличном игром у 145. вечитом дербију, када је проглашеним једним од најбољих појединаца на мечу.

МЦЗ, као и увек, поштује мишљења свих Звездаша, па Вам зато и овога пута излазимо у сусрет и питамо Вас:

[advpoll id=“36″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

Повезане вести

4 comments

Aleksandar Nedeljkovic јул 6, 2015 at 13:27

Делије, помозимо нашој Јовани, која брани за пионире ЖФК Црвена Звезда, увек смо били 12 играч , СВИЗАЈЕДНО помозимо нашој Јованици да поново стане међу стативе и победи рак! НЕМА ПОВЛАЧЕЊА, НЕМА ПРЕДАЈЕ!
ŽIRO RACUN : 205-9011006005548-80 KOMERCIJALNA BANKA

Reply
Anonymous јул 4, 2015 at 21:05

Iako me je veoma pogodila vest o Gogicevoj smrti, nisam za povlacenje broja! Nije u klubu ostavio toliko dubok trag. Neka akcija pomoci porodici, komemoracija, neki vid odavanja pocasti…obavezno! Ali ne i povlacenje dresa….

Reply
Anonymous јул 4, 2015 at 12:20

To je najmanji gest koji bi klub morao da uradi…

Reply
Делија јул 4, 2015 at 11:52

Искрено, много ме погодила ова смрт Горана Гогића. Био је добар задњи везни, много бољи од Тенка, али једноставно Тенк је гуран да би се продао. Много је заслужан за ону титулу коју смо освојили, одиграо је савршено 145 вечити дерби, а по речима првотимаца био је скроман и добар момак. Велика је жалост када овај свет напусте млади људи, али мислим да повлачења дреса са бројем 26 не треба да буде. У реду да је Гога остао у Звезди и да је преминуо после тренинга Звезде, али он је отишао у Кину и после тренинга у Кини је преминуо. Био је велики Циган, борио се за сваку лопту, али пред Звездом је вечност, и када би се повлачили сви дресови које су носили играчи, а после тога млади преминули, онда не би имали бројеве који ће се носити на леђима. Подржавам акцију помоћи његовој породици тако што ће се штампати дресови са бројем 26 и продавати, или неку сличну акцију, али нисам за повлачење дреса. Две сезоне је имао епизодну улогу у тиму и није ни помишљао о тужби, већ је отишао у Кину и опростио део дуговања. За све што је урадио требало би неком акцијом да му се одужимо, а такође и неким барјаком на Северу. Гога, хвала ти на свему!

Reply

Leave a Comment