Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Божовић: Европа ми није приоритет

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић сигурно неће по добром памтити свој тренерски деби.

Он је по завршетку сусрета прве утакмице првог кола квалификација за Лигу Европе истакао да је победа гостију реалност за његов тим, с обзиром на тренутак и стање у ком се налази.

Нормално да је искључење пореметило нашу игру. Тешко је говорити колико смо ми добри, а колико Каират. Момци су се борили и свака им част. Сваки резултат може да се надокнади. Мора да се зна да многи нису ни минута играли раније у Звезди, да нису ни уиграни ни спремни. Морају сви да буду свесни да ми Европа – није приоритет, рекао је Гроф и додао:

Нису ми јасни звиждуци са западне трибине, играчима стварно свака част, врло сам задовољан. Каират је био бољи, и њима свака част. Мислим да у том другом минуту Саво није хтео да прави фаул. Да сам ја одлучивао, пустио бих играча и по цену гола, мада мислим да је судија могао и жути картон да покаже. То што сам гестикулирао ка судијама, то је само начин да избацим стрес, а четврти судија ми је био најближи, закључио је Миодраг Божовић.

Реванш између Каирата и Црвене звезде на програму је следећег четвртка у Алматију.

Повезане вести

9 comments

pera јул 7, 2015 at 00:15

Kakva bre revanš utakmica kad u njoj ponovo moraju da igraju igrači Raja Božovića. Pa Orlandić i Savičević su sigurniji za mesto u timu od Rajkovića. Kažite javno kome je smetao Despotović te je proteran iz tima da biste doveli grobara Orlandića i dali mu neograničenu šansu. Taj čovek nikada neće naučiti da igra fudbal, mnogo je takvih prodefilovalo a da ih ni ekonom nije zapamtio. Despotović je za njega centarfor sa druge planete, ambiciozan i spreman da pogine za svoj klub. Upravo takav je trebao klubu ali mitiljavi i nikakvi buzdovan je prioritet kluba.Parker vas je odj…o prošle sezone u po sezone na najbitnijim utakmicama a sada pravite mesto u timu za njega. Opet se pravi priča da neki nikakvi igrači igraju a da ova deca koja jedino vrede u klubu sede na klupi. Očigledno nekome odgovara da oni odlaze iz Zvezve bez obeštećenja a da se menadžeri i neko iz kluba tale na takvim odlascima. Ovo se ponavlja iz sezone u sezonu i to samo u Zvezdi kao da neko namerno to radi. Kako vam bre nije bitna Evropa pa zašto ste tolike pare uložili u sve to za licencu. Božoviću mi smo tražili trenera koji ima ambiciju a ne savijača repova i alibi majstora za loš rezultat. Ne sumnjam ja u tvoju privrženost klubu ali sumnjam u tvoju zavisnost od menadžera a upravo je to bio razlog zašto smo te podržali jer smo mislili da će neko nezavistan konačno krenuti napred sa timom a samim tim i da klub ponovo bude pravi.

Reply
otpisani101 јул 5, 2015 at 13:23

iznenadjujuca izjava bozovica da mu evropa nije prioritet…onda nismo ni trebali juriti licencu i nismo se ni trebali nervirati sto smo prosle sezone izbaceni iz evrope…treba ici u kazahstanu na pobedu,jer ako su oni dali 2 u beogradu pred 30000 navijaca,zasto ne bi mi dali 3 pred polupraznim stadionom u kazahstanu,jer svi kazu da se tamo fudbal mnogo i ne gleda…slazem se da igraci nisu spremni ali je imao na raspolaganju mnogo bolji tim od onog sto je izveo…tu mislim na ristica,jovica od pocetka,grujica,avramovskog i mladog zivkovica za koga smo citali da je vanserijski talenat…totalno su zalutali u zvezdi parker koji je gori od gavrica,andjelkovic koji ne zna da centrira,spor je i ne sluzi nicemu,cvetkovic totalni promasaj lalatovica i veciti talenat savicevic koji nijednu preciznu loptu nije dodao,nijedan dribling i nijedna osvojena lopta…nije mi mnogo jasan ni sever koji peva celu utakmicu a meni se plakalo od blamaze zvezde…nadam se kada svi igraci konkurisu za tim bice mnogo bolje…

Reply
sasa јул 4, 2015 at 21:23

ovom krsu lakrdiji nistaku od trenera koji veze nema o fudbalu trba zabraniti na stadion da dodje a ne na klupu pa on covek veze o fudbalu nema kao i sto vidite da samo gluposti prica pa zvezda u svojoj istoriji nije imala losijeg trenera pa njemu i barsu da das on bi je s jebo jer bi stavio mesija na golu a pikea u spicu,ovo govedo pod hitno oterati da nas bar postedi ovih sramnih i ne strucnih izjava.

Reply
Lakyy јул 3, 2015 at 22:35

Slazem se sa svima sto se tice ekipe i zasto su na klupi bili Ristic, Grujic, Jovic… ali ljudi kako mozete da pricate nesto o igri kad je cela utakmica igrana 10 na 11? Sacekajmo i revans da vidimo kako ce stvari izgledati kad bude 11 na 11 pa onda da komentarisemo.

Reply
Olja јул 3, 2015 at 22:20

Nije bitno sta je Vama prioritet, nego Zvezdi, a VI NISTE ZVEZDA, trebalo je da Vas neko nauci gde ste dosli i kakve izjave mozete da dajete…a zapad ce i dalje da zvizdi, pa izvinite na smetnji…NAMA JE EVROPA PRIORITET

Reply
dusan јул 3, 2015 at 19:48

mislim da je nacin na koji se zvezda vodi siguran put u propast. ovo je kao da bolesniku pustate krv da bi ozdravio. jedini nacin da se iz ovog bunara izadje to je da se uloze ozbiljne pare u ozbiljan tim. drugog nacina nema. igraci koji vrede po milion bi posle igranja u uspesnoj zvezdi vredeli po dva ili tri. igraci koje mi dovodimo za nista toliko i vrede i kad ih dovedete i kada odlaze. za to vreme se gomilaju ostali troskovi i dug se samo povecava. prosle godine smo bili ocajni i evo ga – dug porastao za osam miliona evra. i naravno da se povecao jer zvezda nije mogla da proda nijednog jedinog igraca! ovde nama igraju sumnjivi igraci sumnjivih menadzera koji na njima zaradjuju po par desetina hiljada evra. a da se ne napreduje mogao je sinoc da vidi svako ko je bio na stadionu. naprotiv, ono je bilo do te mere jadno da nemam reci vise.

Reply
pera јул 3, 2015 at 17:21

Zvezda sa sastavom u kome igraju igrači Raja Božovića nema šanse ni protiv zadnje ekipe u prvenstvu Srbije. Gde su ti klinci kad im je starter jedno drvo Orlandić. Čovek je smešan na terenu pa njemu jedino da neko donese loptu a on samo da je šutne u prazan gol da pogodi drugačije ne. Šta je igrao Savičević kakav je to kvalitet da mu jedan Ristić sedi na klupi. Počeo je sa Kovačevićem koji ne može da pogodi igrača pored sebe ali mu je zato Grujić na klupi. Božoviću kao i predhodnom sujetnom Lalatoviću nije potreban kondicioni trener a ekipa ne može loptu da zadrži više od dva pasa jer ne može da istrči više. Sredine nema i to je problem čak i protiv osrednje ekipe Kairata. Smešno je delovalo pokušavanje Kataija da šutira sa 40 metara. Razlog se zna potrči par metara a onda pošto nema snage proba nemoguće. Još nešto dobri igrači se vide na terenu ovih drugih obično nema nigde. Izraelac odličan ali on može da igra sa Lukom ali nikako sa drvom Orlandićem. I opet ta igra sa jednim špicem koju nikad nismo znali da igramo. Cvetković i Andjelković definitivno nemaju šta da traže u Zvezdi, mitiljavi i rupe u odbrani, malo snažniji igrač ih pretrčava kako hoće.

Reply
Teks Viler јул 3, 2015 at 17:02

Ljudi,dokle ce karikatura Kokeza da unistava Zvezdu i da se krije iza drugih?

Reply
Bata јул 3, 2015 at 11:44

A sta Ti je prioritet? Mozda neki tal sa Terzicem? Molio bih Te da ne izjavljujes kojekakve gluposti, „(Мора да се зна да многи нису ни минута играли раније у Звезди, да нису ни уиграни ни спремни)“ jer ko je sastavio tim, Ti, ja ili mozda neko drugi na stadionu. Veliko razocarenje.

Reply

Leave a Comment