Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда наградила најуспешније такмичаре Тикет лиге

Поделом поклона за најуспешније такмичаре Звездине Тикет лиге окончан је овај веома амбициозан и занимљив пројекат који је осмишљен за власнике сезонских улазница. Идеја је била да се организовањем јединствене лиге међу власницима годишњих карата стимулише њихов што редовнији долазак на утакмице црвено-белих кошаркаша, у циљу што веће подршке екипи у дугој и напорној сезони, а да се потом њихова верност и лојалност симболично награде.

У зависности од атрактивности противника утакмице су вредноване са 1, 2 или 3 поена, а на крају сезоне сублимирани су сви резултати. За 100 навијача са највише сакупљених поена Звезда је са својим спонзорима ТЕЛЕКОМ СРБИЈА, ИДЕА, „SPORT VISION“ и ПИОНИР обезбедила пригодне поклоне који су укључивали мајице са клупским обележјима, кошаркашке лопте, УСБ уређаје, шоље, слаткише…

Подела поклона организована је на Малом Калемегдану, тачно у подне. Једна од навијачица Црвене звезде, Татјана Ђинђић, која минуле сезоне није пропустила ниједну утакмицу изабраника тренера Дејана Радоњића, стрпљиво је чекала у реду за своју награду и задовољно поручила.

Сјајна акција и изузетно леп гест. Поносна сам на мој вољени клуб што је организовао и све ово успешно реализовао. Идеја је заиста била оригинална и надам се да ће КК Црвена звезда наставити да ради овакве и сличне акције, јер пажња која се посвећује навијачима нама и те како прија – рекла је уз осмех верна Звездина навијачица Татјана Ђинђић.

Сви они који се налазе међу добитницима награда (табелу са регисрационим бројевима сезонских карата можете погледати ОВДЕ) а који нису били у прилици да у среду дођу на Мали Калемегдан, своје поклоне ће моћи да преузму и наредних дана у клупским просторијама уз обавезно доношење на увид годишње карте.

Повезане вести

Leave a Comment