Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„Win Win“ уз Звезду

ФК Црвена звезда је у среду, 1.јула, постала богатија за још једног спонзора. Реч је о ланцу продајних објеката електронске опреме, „Win Win“, лидеру у овој области у Србији.

У Лав Медија центру новинарима су се обратили председник клуба, Светозар Мијаиловић, пословни директор Стефан Пантовић и директор „Win Win“-а, Дејан Поповић.

Уговор је потписан на годину дана, а први човек црвено-белих се нада обостраном успеху.

„Win Win“ је фирма лидер у овој области, а присутни су у свим крајевима Србије, наравно највише у Београду. Исто тако и Звезда има присталице свуда, широм наше земље. Надам се заједничком успеху – закључио је Светозар Мијаиловић.

После јучерашњег потписа са Еуросалоном, Стефан Пантовић истакао је задовољство због новог уговора.

Драго ми је што дан за дан потписујемо са новим спонзорима. Ако желимо да будемо успешни требају нам овакве успешне фирме уз нас. Да за четвртак није заказана скупштина клуба, вероватно би потписали и трећег спонзора у три дана, али 2. јула ће бити више спортских него пословних успеха, уверен сам – рекао је Стефан Пантовић.

Један од директора у компанији „Win Win“ Дејан Поповић истакао је да ће поред финансијског дела уговора, сарадња са Црвеном звездом бити могућа и на пољу њихових електронских уређаја.

Изузетна ми је и лична, а и част фирме што потписујемо уговор са великом Звездом. Сасвим је природно да се две успешне фирме споје у циљу заједничких успеха. Очекујемо да сарадња доведе до повратка титуле на Маракану – рекао је Поповић.

Повезане вести

Leave a Comment